Justin Bieber


Azi se va disputa la Sochi semifinala la hochei pe gheață între SUA și Canada. Meciul este transmis de TVr1 începând de la ora 19. Suedia și Finlanda își vor disputa locul pentru finală incepand de la ora 14.
Însă articolul se referă la poza de mai jos, care a apărut într-o suburbie din Chicago cu 24 de ore înaintea meciului. Într-o traducere aproximativă înseamnă: Cine pierde, îl păstrează de tot pe Justin Bieber.


Americanii și canadienii au început să glumească în legătură cu poză asta și s-au gândit că ar fi mai bine să îl trimită pachet la ruși. Dar rușii au răspuns tot în spirit de glumă că tunsoarea lui Bieber e interzisă în Rusia.

Pe Justin Bieber nu l-am plăcut niciodată. Nici muzica lui nu îmi place, nici freza lui ciudată, nici pantalonii de ultima fița pe care îi poartă de zici că s-a scăpat pe el.
Am zis că poate nu am eu gusturi bune. Dar nebunul cum a crescut, a inceput să umble cu gangsteri. A început să își bea mințile, să se drogheze și așa a ajuns să fie arestat în SUA.
Dragi americani și canadieni faceți cum credeți voi că e de cuviință dar păstrați-l, pentru că noi avem destui nesuferiți: Ponta și Băsescu, Blonda lui Bote și Prințul, profesoară spăgară legală și iubitorii de Fast and Furios, maneliști care au avut la cină: cocaină, etc.

Comentarii