Olympiakos- Manchester United
Olympiakos s-a descurcat foarte bine sezonul ăsta în Champions League. A luat 4 puncte echipei Benfica, iar cu Anderlecht a câștigat ambele meciuri fără probleme.
E o echipă ofensivă cu jucători de top: Ibagaza- un mijlocaș argentinian care a fost în primul 11 la Villareal, Ndinga- mijlocaș nigerian venit de la AS Monaco, Nelson Valdez- atacant din Paraguay care a jucat pentru Valencia și Rubin Kazan, Gago- portar spaniol care a jucat pentru Real Zaragoza și Benfica, plus Saviola care nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Singura pierdere importantă este atacantul Mitroglou, care a fost vândut în iarnă.

Olympiakos este neînvinsă în campionat, are 24 de victorii și doar 2 egaluri. În plus trofeul este deja acontat pentru că este la 20 de puncte de locul 2, ocupat de PAOK. Olympiakos câștigat campionatul de 15 ori în ultimii 17 ani și a înscris de fiecare data când a a jucat acasă, indiferent de competiție in acest sezon. Olympiakos nu a fost învinsă acasă în ultimele 13 meciuri. Dar a primit gol des atunci când a jucat pe teren propriu.

Manchester United are un sezon slab în Premier League. Dar a venit Mata de la Chelsea și se vede o îmbunătățire a jocului. În grupa lor de Champions League jucatorii lui Manchester United au câștigat ambele meciuri cu Leverkusen: 4-2 și 5-0; au o victorie cu 1-0 cu Sahtior Donetsk și un egal 1-1; au o victorie cu R. Sociedad CU 1-0 și un rezultat de egalitate fără goluri marcate.
E o echipă cu o apărare slabă dar cu un atac letal: Van Persie, Rooney, Mata. Va lipsi Nani e accidentat pe termen lung, însă jucătorii Evans, Jones și Rafael se întorc în lot.
Manchester United are un procentaj de 86% de goluri marcate în deplasare.

O să pariez la Olympiakos- Manchester United peste 2 goluri Handicap Asiatic  pe o cotă de 1,65 . Dacă se marchează exact 2 goluri, banii pariați se întorc în balanța de pariuri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Handicap asiatic pe goluri marcate under si over