Atletico Madrid- Milan




Golul lui Diego Costa, marcat în primul meci împotriva echipei italiene AC Milan, le dă speranțe mari jucătorilor echipei Atletico Madrid pentru calificarea în turul următor al Champions League.
Atletico Madrid, atunci când joacă acasă, e o adevărată fortăreața. Am urmărit cu atenție meciul Atletico- Real Madrid și, deși Real a deschis scorul prin Benzema in minutul 3, gazdele au renunțat de mult să mai facă pe victimele și au trecut la atac. În prima repriză Atletico a întors scorul cu 2-1. Real Madrid a egalat târziu, in minutul 82, prin Cristiano Ronaldo cu un șut din careul de 16 metri. Dacă vor juca la fel și azi împotriva italienilor, victoria e sigură.

Milan, în Champions League, era o echipă care isi schimba
forma intr-un Megatron, ca in seria Transformers. Dar nu și anul asta.
Milan se află pe locul 10 în Serie A și în ultimul meci împotriva lui Udinese a pierdut cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Di Natale în minutul 67.
Echipa oaspete este decimată de accidentări și așa a fost aproape tot sezonul. În meciul decisiv cu Atletico Madrid vor lipsi piese de bază ca: Stephan El Shaarawy și Matias Silvestre. Riccardo Montolivo este suspendat, însă există și o veste bună în rândul italienilor: Mario Balotelli este apt de joc.
O altă problemă o reprezintă noul antrenor al Milanului. Seedorf nu are încă experiență meciurilor cu miza din Champions League.

La acest meci voi paria GG(ambele echipe marchează) pe o cotă de 1,91 la William Hill. Sper să vedem un meci spectaculos cu multe goluri marcate, cu faze de poartă și intrări tari. Cele mai spectaculoase meciuri de fotbal se întorc în casele noastre.

Comentarii