Barcelona- Manchester City




În primul meci, Manchester City a jucat ca o echipă mică. Barcelona a câștigat cu 2-0 și are șanse reale de a merge mai departe.
Dar jocul ambelor echipe a scârțâit în acest sfârșit de săptămână. Barcelona a pierdut surprinzător în campionat cu Valladolid, iar Manchester City a fost eliminată din Cupa FA de către Wigan Athletic cu scorul de 2-1. Chiar a fost condusă cu 2-0, prin golurile marcate de Jordi Gomez în minutul 27 și James Perch în minutul 46.
În general, atunci când o echipă de acest nivel pierde în campionat, joacă tare în următorul meci din cupele europene.

Vestea bună pentru Manchester City este revenirea lui
Aguero. Ginerele lui Maradona e un jucător de contra-atac foarte bun și cred că va avea șanse de a înscrie, pentru că Barcelona urcă mereu cu fundașii laterali: Jordi Alba și Dani Alves.
Manchester City a mai câștigat sezonul ăsta în Champions League pe terenul unei echipe mari, atunci când a învins pe Bayern Munchen cu scorul de 3-2.
Echipa oaspete înscrie prima în peste 73% dintre meciurile jucate în toate competițiile. În plus, Mancester City este neînvinsă în ultimele 7 deplasări.

Barcelona nu mai este echipa invincibilă din anii trecuți, însă are un procent bun în meciurile de acasă. A câștigat peste 92% dintre meciurile disputate pe teren propriu.
Messi nu mai e la nivelul din epoca Guardiola și se pare că vomită cam des. Antrenorul principal al Barcelonei, Tata Martino, a declarat că starul argentinian nu are nimic. Oare?
Barcelona, fără Messi în formă maximă, nu mai reprezintă nimic. Xavi s-a stins ușor, iar Neymar încă nu a confirmat în Champions League.
Dar încă e o echipă care face o posesie de invidiat și, dacă are o sclipre sau două, te pedepsește imediat.

O să pariez la meciul asta GG(marchează ambele) pe o cotă de 1,55 la casa de pariuri online william hill.
Baftă!






Comentarii