Razvan Burleanu




Răzvan Burleanu este cel mai tânăr președinte de Federație de Fotbal din Europa. A fost ales ieri prin vot democratic, atunci când a câștigat clar alegerile împotriva lui Avram.
Azi a avut o conferință de presă alături de Mircea Sandu. După conferință, suporterii au început să îl atace pe noul președinte pentru că nu face ce a promis în campanie. Omul e doar de 1 zi în funcție și deja a apărut neîncrederea în sufletul specialiștilor de fotbal români.
Principala supărare a românilor este menținerea lui Pițurcă la Națională.
Ați uitat că antrenorul Nationalei are contract beton făcut cu Mircea Sandu? Dacă îl dă afară pe Pițurcă, Burleanu trebuie să îi plătească 600 de mii de euro.


Răzvan Burleanu l-a dat afară pe Kassai din funcția de secretar general al FRF. Mircea Sandu și-a redus pachetul luxos de pensionare.
A renunțat la 25 de mii de euro, la mașină și secretară.
Burleanu a anunțat că v-a schimba legislația la FRF în așa fel încât un președinte să nu dețină funcția mai mult de 2 mandate, adică maxim 8 ani.
Știți cât a stat Sandu la putere? Vă spun eu: 24 de ani.
Dictatorul de Mircea Sandu a intervenit și a zis că trebuie să vedem legile de la UEFA și FIFA, înainte să schimbăm ceva.

Răzvan Burleanu vrea transparență și apropiere de suporteri. În viitorul apropiat suporterii români vor avea reprezentant în cadrul FRF cu funcție oficială.
Nu îi da nicio mână de ajutor Avram. A zis-o azi răspicat în conferința de presă. Avram este considerat de toată lumea un om corupt, periculos pentru dezvoltarea sportului, un om cu relații dubioase, un fel de cancer al fotbalului românesc(nicio aluzie la Mircea Sandu).

Suporteri români trebuie să aveți răbdare cel puțin 6 luni sau 1 an, înainte să îl acuzați de proastă gestionare a FRF pe noul președinte!

Comentarii