Stiri din sport



Așa arată gleznele lui Hazard la sfârșitul unui meci de Champions League.

Știri din sport
1. Mâine se vor trage la sorți meciurile din Champions League. Echipele calificate până în această fază a competiției sunt: Atletico Madrid, FC Barcelona, Bayern Munchen, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Borussia Dortmund.
2. Andre-Villas Boas este oficial noul antrenor al lui Zenit. Acesta a declarat: Dacă o să câștigăm următoarele 9 meciuri, Zenit va fi campioană. Scopul meu este să fac din Zenit o echipă de top.
3. Știți câți ani aveau colegii de echipă al lui Giggs, la debutul lui în fotbalul mare? Vă spun eu: De Gea avea 3 luni; Rafael avea 8 luni; Ferdinand avea 12 ani și 4 luni; Jones avea 11 luni; Evra avea 9 ani și 2 luni; Carrick avea 9 ani și 8 luni; Valencia avea 5 ani și 7 luni; Rooney avea 5 ani și 4 luni; Welbeck avea 3 luni și Van Persie avea 7 ani și 7 luni.

4. Suporterii lui Zenit au ars drapelul Germaniei în deplasarea de ieri din Champions League, împotriva Borussiei Dortmund.
5. Cluburile de fotbal din Crimeea vor disputa toate meciurile din campionatul Ucrainei pana la final, dar din sezonul viitor vor să joace în campionatul Rusiei.
6. Cei mai buni marcatori din Champions League, până în acest moment, sunt: C. Ronaldo cu 13 goluri. Pe locul 2 se află Ibrahimovic cu 10 goluri, iar pe locul 3 se află Messi cu 8 goluri.
Cel care a dat cele mai multe pase de gol este Di Maria la egalitate cu Benzema cu 5 reușite, iar următorul este Nasri cu 4 asemenea realizări.

Comentarii