Udinese - Juventus, inca un pas al oaspetilor catre Scudetto?

Epilogul etapei a 33-a in Serie A este cel de pe Stadio Friuli, in care gazdele de la Udinese vor intalni pe actuala si cel mai probabil viitoarea campioana - Juventus (in direct pe Digisport 2 de la 21:45). Am putea spune ca este un meci perfect pentru oaspeti, avand in vedere ca "micile zebre" nu au niciun obiectiv, se afla pe pozitia a 14-a la 13 puncte de prima echipa care retrogradeaza si la mare distanta de locurile de Europa League. Juventus are in Udinese un adeversar pe placul ei in ultimele 4 intalniri directe castigand de fiecare data, inscriind 11 goluri si primind decat 2. Partida din tur s-a incheiat cu scorul de 1-0, golul fiind marcat abia in minutul 90 de Fernando Llorente, dupa un adevarat travaliu al "Batranei Doamne". Ultimul meci intre cele 2 echipe disputat pe Stadio Friuli s-a incheiat cu un adevarat macel  pentru gazde, scor 1-4, golurile fiind reusite de Arturo Vidal, Mirko Vucinic si Sebastian Giovinco (dubla), respectiv Andrea Lazzari.

Carlos Tevez este principalul favorit sa inscrie in acest meci in viziunea bookmakerilor. Un gol marcat oricand de acesta in meci are cota 2,20.
Udinese si Juventus s-au intalnit de nu mai putin de 80 de ori, bianconerii avand 53 de victorii fata de cele 11 ale gazdelor din acest meci. Ultima victorie a zebrelor dateaza din sezonul 2010-2011, cand Udinese a castigat cu 2-1 la Torino. Friulanii nu au primit gol in 4 din ultimele 6 jocuri de campionat. Gazdele incep sa isi revina pe teren propriu dupa ce au castigat 4 din ultimele 5 partide pe teren Stadio Friuli. In ultimele 4 partide cu Juventus, cei de la Udine au primit gol de fiecare data primii. Primul gol al meciului inscris de Juvents are cota 1,40. Gazdele se incalzesc destul de greu, ele inscriind doar 8 goluri in primele 30 de minute ale meciurilor, record negativ in acest sezon de Seria A. In ultimele 4 meciuri directe intre cele 2 echipe, de fiecare data s-au inscris mai multe goluri in a 2-a repriza. Mai multe goluri in a 2-a repriza are cota 2,05. Simbolul gazdelor, Antonio Di Natale a inscris 4 goluri impotriva torinezilor, iar in acest moment se afla in forma marcand 3 goluri in ultimele 4 aparitii.
Antrenorul friulanilor, Francesco Guidolin, a prefatat aceasta partida: "Juventus este cea mai buna echipa in Serie A, este cea mai consistenta, iar in ultimii 3 ani si-a imbunatatit performantele datorita bunei organizari. Ei nu iau in considerare meciurile ca fiind castigate inainte ca acestea sa fi inceput. Ei lupta si castiga. Asta este diferenta fata de alte cluburi, Juventus nu priveste de sus niciun adversar. Antonio Conte este un antrenor excelent si a demonstrat acest lucru in ultimii 3 ani".
 
Juventus vine dupa prima infrangere in deplasare, 1-0 pe San Paolo in fata lui Napoli. Inaintea partidei mentionate anterior, "Batrana Doamna" reusise sa stranga 8 victorii si 2 rezultate de egalitate. Juventus a castigat ultimele 8 partide jucate departe de casa impotriva echipelor din a 2-a jumatate a clasamentului. Mirko Vucinic a inscris 10 goluri impotriva friulanilor, insa in acest sezon muntenegreanul are doar 2 goluri in 11 aparitii pentru juventini. Fernando Llorente este fotbalistul care a marcat cele mai multe goluri din lovitura de cap in acest sezon - 7.
Antrenorul bianconerilor, Antonio Conte, a sustinut prima conferinta de presa in Seria A dupa 3 luni, mai precis de la intalnirea cu Sampdoria, cand si-a exprimat opinia ca intrebarile jurnalistilor nu fac decat sa distraga atentia echipei."De ce m-am decis sa vorbesc acum? Mai sunt 6 meciuri de jucat si mi-am odihnit destul vocea pentru a putea face fata acestei ultime parti a sezonului. Scudetto nu este inca castigat, ceea ce am spus si eu, chiar atunci cand toti "cunoscatorii" sustineau ca cursa pentru titlu este terminata. Stiam ca va fi o bataie cu Roma pana la finalul campionatului. Alegerile pe care le-am facut cu rotatia jucatorilor mi se par potrivite, chiar daca am fost criticat pentru acest lucru. Sa nu uitam ca jucam si in Europa League, unde vom intalni pe Benfica. Timpul a demonstrat ca am avut dreptate". Intrebat despre viitorul sau si al lui Daniel Osvaldo (imprumutat de la Southampton), antrenorul campionilor s-a eschivat in a da raspunsuri concrete, mentionand ca sunt intrebari irelevane pentru acest moment al sezonului. Cu toate acestea, surse spun ca Osvaldo se va intoarce la "sfinti" dupa ce in ultima perioada nu a mai prins echipa.    
 
Absenti pentru Udinese vor fi: Emmanuel Agyemang-Badu, Maurizio Domizzi si Giampiero Pinzi, iar pentru Juventus vor lipsi: Andrea Barzagli si Simone Pepe.
 
11-le probabil al celor 2 formatii este urmatorul:
Udinese (4-5-1): Scuffet - Heurtaux, Danilo, Bubnjic; Basta - Lazzari, Allan, Pereyra, Gabriel Silva; Fernandes - Di Natale
Juventus (4-4-2): Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner - Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Llorente, Tevez
 
Juventus trebuie sa spele rusinea dupa ultimul meci in deplasare si trebuie sa invinga la Udinese. Roma s-a apropiat la doar 5 puncte de bianconeri, insa juventini depind doar de ei insisi. O eventuala victorie a campionilor se poate contura inca de la pauza, asa ca 2 pauza are cota 2,20. De asemenea, torinezii trebuie sa mai scoata capul si la capitolul goluri in deplasare, unde a cam ramas datoare, inscriind doar 2 goluri in ultimele 3 jocuri, astfel ca Juventus over 1,5 goluri are cota 1,80.

Comentarii

  1. Udinese - Juventus 0-2 la pauza, sufficient de bun pentru ambele pariuri. Excelent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut la Biletul Zilei peste 2,5 goluri. Au fost 2 bare si alte ocazii mari.
      Udinese nu a jucat nimic. Ziceai ca fotbalistii erau in vacanta sau jucau un amical.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu