Real Madrid- Borussia Dortmund




Borussia Dortmund arată ca un spital de campanie, cu zeci de răniți. Cea mai mare problemă pentru nemți, în meciul de miercuri seară împotriva lui Real Madrid, este suspendarea lui Lewandowski.
Lewandowski are un procent de peste 50% de goluri marcate și pase de gol ale Borussiei Dortmund, realizate în Champions League de la începutul sezonului trecut. El este jucătorul care a marcat de 5 ori în poarta lui Real Madrid.

Din primul 11 al Borussiei Dortmund, care a eliminat Real Madrid anul trecut, lipsesc 7 piese grele: Ilkay Gundogan, fundașii
Marcel Schmelzer și Neven Subotic, Blaszcykowski, Sven Bender, Lewandowski și Gotze.
Borussia Dortmund se află pe locul 2 în Bundesliga, dar la o distanță apreciabilă de Bayern Munchen care e deja campioană: 23 de puncte.
Borussia Dortmund a marcat cel puțin 1 gol în 86% dintre meciurile disputate în deplasare. 75% dintre partidele jucate de nemți s-au terminat cu peste 2,5 goluri.

La Real Madrid, Bale încă nu dovedește că e un jucător mare. În schimb, Modric este ca un arhitect la mijlocul terenului, C. Ronaldo marchează mult și crează spații, iar pe contra-atac e letal. Benzema și Di Maria au arătat că sunt într-o formă excelentă în ultimele partide. Singurele absente de la albi sunt: Khedira, Arbeloa și Marcelo(accidentat de curând).
Real Madrid a marcat 29 de goluri în 8 meciuri de Champions League, în acest sezon. Real Madrid înscrie cam 3-4 goluri pe meci. I-a demolat pe cei de la Schalke în turul precedent, cu scorul general de 9 la 2.
77% între meciurile Realului s-au terminat cu cel puțin 3 goluri marcate. Real Madrid a marcat de cel puțin o dată în ultimele 24 de partide disputate.
La unele case de pariuri, Real Madrid este favorită clară la victorie, pe o cotă de 1,36.

Puteți să încercați  peste 3 goluri handicap asiatic pe o cotă de 1,70 la Sbobet sau GG ambele marchează la cota 2,30 la william hill.



Comentarii

  1. Cred intr-o victorie a Realului, dar probabil si Borussia va marca la randul ei. Ce spui de un 3-1 pentru Los Blancos? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Real Madrid ar trebui sa bata la 2 goluri diferenta. Scorul tau de 3-1 pare ok. Mi-ar placea si un 4-2 sau 4-1.:)

      Ștergere
  2. Dortmund este anul acesta o umbra palida a echipei care facea senzatie anul trecut. Cunoastem deja prima semifinalista :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum, dupa ce s-a terminat meciul si Real a castigat cu 3-0 , e clar.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu