Real Madrid - FC Bayern Munchen




Real Madrid - FC Bayern Munchen este un meci între 2 echipe ofensive.
Real Madrid este o mașină de marcat goluri cu 54 de reușite în 16 meciuri disputate acasă, în campionatul Spaniei. În Liga Campionilor în cele 5 meciuri jucate pe teren propriu s-au terminat cu peste 2 goluri marcate.
Dacă atacul merge de la foarte bine în sus, apărarea albilor lasă de dorit. Real a avut mari probleme în meciul tur cu Borussia Dortmund.
Doar neinspirația atacanților germani și lipsa lui Lewandowski au făcut ca Borussia să nu înscrie pe terenul Realului din Madrid.
Statistici: Real Madrid a marcat cel puțin 1 gol în ultimele 26 de partide. 79% din toate meciurile echipei gazdă se termină cu peste 2,5 goluri.
Accidentați: Vor lipsi de la albi: Khedira, Arbeloa și Jese. Bale era cam răcit aseară, dar nu e cazul să vă îngrijorați pentru că va juca.

Bayern Munchen este câștigătoarea Bundesliga și favorita numărul 1 la câștigarea Champions League anul ăsta.
Bayern a marcat cel puțin 1 gol în peste 94% dintre meciurile disputate în deplasare. Pentru nemți nu contează dacă joacă acasă sau în deplasare, pentru că scutură plasa porții oriunde.
Apărarea bavarezilor arată ca un șvaițer în Champions League. Atât Arsenal cât și Manchester United au avut ocazii mari împotriva nemților.
Marea problemă a jucătorilor lui Bayern este că nu mai sunt
în formă(cel puțin așa vrea Guardiola să credem). După ce au câștigat matematic Campionatul au redus motoarele și au venit rezultatele slabe: 3-3 cu Hoffenheim, 0-1 cu Augsburg și 0-3 cu B. Dortmund.
Statistici: Bayern Munchen a câștigat peste 81% dintre meciurile jucate în deplasare. Bayern este echipa care deschide scorul într-un procent de 74%.
Accidentați: Badstuber, Thiago și Shaqiri vor lipsi la meciul din seara asta. Neuer este incert.

Puteți să încercați să pariați la Real Madrid - FC Bayern Munchen peste 2,5 goluri la o cotă de 1,74 sau peste 1 gol în prima repriză la cota 1,74(dacă se marchează exact 1 gol, suma pariată este returnată).


Comentarii