Barcelona vs Atletico Madrid in ultima etapa din La Liga




Mâine seară, soarta campioanei din La Liga se decide între Barcelona și Atletico Madrid. Barcelona are nevoie de victorie pentru a câștiga titlul, în timp ce Atletico Madrid are șansă dublă- egal sau victorie.

Statistici:
1. În ultimele 6 sezoane, Barcelona a câștigat de fiecare dată în fața lui Atletico, atunci când a jucat pe Nou Camp. Astea au fost rezultatele:3-0, 6-1, 5-2, 3-0, 5-0 și 4-1.
2. În toate meciurile(106) disputate în toate competițiile palmaresul Barcelonei împotriva lui Atletico Madrid arată așa: Barca a câștigat 60, a făcut 27 de egaluri și a pierdut de 19 ori.
3. Barcelona a marcat 99 de goluri în acest sezon, cu 23 de goluri mai multe decât de Atletico Madrid. Însă apărarea oaspeților este mai puternică. Atletico a primit doar 25 de goluri, pe când Barcelona a încasat 32.
4. Pe Camp Nou vor fi prezenți 2 dintre cei mai buni marcatori din Spania. Messi care a înscris 28 de goluri si Diego Costa care a inscris 27 de goluri.

5. Tata Martino a câștigat 16 meciuri acasă, a făcut doar un egal și are doar o înfrângere. Atletico are următorul palmares în deplasare: 13 victorii, 1 egal și 4 înfrângeri.
6. În 1988, Tata Martino și Simeone s-au întâlnit pe terenul de fotbal. Tata Martino juca pentru Newell’s Old Boys și a primit roșu direct pentru o intrare tare la Simeone. Antrenorul de acum al lui Atletico a fost și el eliminat mai târziu.

O să pariez la meciul ăsta peste 2,5 goluri la cota 2,05. Puteți să încercați să pariați și pe cartonașe galbene. Se vor încinge spiritele mâine cu siguranță.

Comentarii

  1. Tare intamplarea din 1988. Sunt de acord cu ponturile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca Barcelona forteaza de la inceput , overul iese fara probleme. E un meci de totul sau nimic. Cred ca se va da si un rosu.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu