Anglia - Uruguay, ultima sansa in grupa D



Luis Suarez este în formă și poate juca titular în meciul de mâine împotriva Angliei pe stadionul Arena de Sao Paulo, de la ora 22 pe tvr1.

Dacă Anglia a făcut un meci bun cu Italia, pierdut la limită cu 2-1, Uruguay a dezamăgit pe toată lumea în prima surpriză de la această Cupă Mondială, înfrângerea la scor cu Costa Rica.
Luis Suarez va fi în primul 11 împotriva Angliei pentru că este ultima șansa(victoria) a echipei Uruguay de a merge mai departe la CM2014. Un egal ajută mai mult Anglia care are ultimul meci din grupa D cu Costa Rica. O victorie a Italiei împotriva echipei naționale din Costa Rica deschide drumul calificării pentru Anglia de pe locul 2.

Wayne Rooney a creat cele mai multe faze periculoase împotriva Italiei, plus pasa de gol. Dar cornerul executat de el și impresia că locul lui nu este în bandă, ar face posibilă o așezare pe bancă a jucătorului cu implant de păr. Mingea executată de el la corner se pare că a ajuns pana in jungla amazoniană, acolo unde a lovit in zbor un papagal albastru Spix (nu comentatorul de la tvr1).

Cele 2 echipe s-au mai întâlnit la Cupa Mondială de 2 ori. În 1954 atunci când Uruguay a câștigat cu 4-2 și în 1966, atunci când scorul a fost 0-0.
Anglia și Uruguay au jucat un amical în 2006, atunci când britanicii au câștigat cu 2-1 prin golurile marcate de Peter Crouch și Joe Cole.
Uruguay nu are o statistică prea bună pentru al doilea meci jucat într-o grupă de la Mondiale. A luat toate punctele doar intr-un meci din 6. Cel cu Africa de Sud de acum 4 ani, câștigat lejer cu 3-0.
Revenind la Anglia nu o văd bine. Doar 4 echipe care au jucat la Cupa Mondială s-au mai calificat din grupe după ce au pierdut primul meci, din 1998 până acum.
În ultimele 8 întâlniri cu echipe din America de Sud, Anglia a înscris cel puțin 1 gol de fiecare dată.
Daniel Sturridge este pericolul numărul 1 pentru apărarea sud-americanilor. A marcat 3 goluri în ultimele 4 apariții în tricoul naționalei.

Anglia- Uruguay este un meci de totul sau nimic pentru sud-americani. Mă aștept la goluri multe și cred în 2 pariuri: marchează ambele la cota 1,86 și peste 2,5 goluri la cota 2,14. Cotele sunt de la betfair.

Comentarii