Betfred se retrage din Romania




Acum 2 zile am primit un email de la casa de pariuri online Betfred în care se precizează că se va retrage din România începând de azi, 9 iunie 2014.
Dacă aveți bani la Betfred ar fi bine să îi retrageți cât mai repede.
Nu trebuie să vă agitați prea mult. Nu este prima casă de pariuri care pleacă de la noi.
Betfred s-a retras și din Germania, Slovacia, Portugalia, Ucraina, Polonia, Canada și Finlanda. Deci nu este nici o problemă, probabil că și-au restrâns portofoliul de clienți.

Mailul primit arată așa:
Hi ,

Please be advised that from Monday 9th June we will be unable to allow deposits or gambling from residents of your country.

If there are any remaining funds in your account, these will need to be withdrawn within 30 days as access to your account will be unavailable beyond then.

Please login to your account with Username: .... as soon as possible and withdraw your funds.

Kind regards,

The Betfred Team

Deci aveți la dispoziție 30 de zile ca să vă retrageți banii de la Betfred.
Nu îmi place mișcarea asta făcută de Betfred chiar înainte de Campionatul Mondial de fotbal. Mai ales în această perioadă când multe case de pariuri încearcă să atragă pariorii amatori cu tot felul de oferte de bonusuri și promoții.
Eu mi-am verificat contul aseară și aveam 0,53 euro. Verificați și voi pentru că poate ați uitat vreo sumă frumoasă în contul de pariuri la Betfred si nu e indicat să le faceți cadouri.

Comentarii