Costa Rica la CM2014


Costa Rica este pe primul loc în grupa D, cu 6 puncte din 2 meciuri și un golaveraj de invidiat: 4 goluri marcate și doar 1 gol primit. A învins 2 foste campioane mondiale, pe Italia și Uruguay. Și nu a fost o chestie de noroc. Echipa din Costa Rica a bătut fără probleme cu 3-1 pe Uruguay, iar cu Italia, deși a avut un penalty neacordat, tot a câștigat cu 1-0. Italienii nu au avut spații deloc după primirea golului.

După meciul cu Italia, FIFA a cerut control anti-doping la 7 jucători ai echipei Costa Rica. Așa ceva nu s-a mai întâmplat la un Campionat Mondial.
Conform regulamentului FIFA, câte 2 jucători din fiecare echipe trebuie să se supună controlului antidoping după fiecare meci.
Diego Maradona a avut o reacţie violentă: "De ce 7 de la Costa Rica şi de la italieni nu tot 7? E o lipsă de respect şi o încălcare a regulamentului. Aşa ceva nu s-a mai întîmplat! Totul pentru că e vorba de Costa Rica, nu de o campioană. E împotriva regulamentului, de la fiecare echipă ar trebui testaţi cîte doi jucători. Şapte jucători de la aceeaşi echipă testaţi, asta n-am mai văzut!"

Mai jos aveți un videoclip care prezintă aventura unui suporter din Costa Rica la CM2014. Noi încă ne uităm lung la televizor din cauza lui Pițurcă care, întrebat de ce noi nu jucăm așa, declara acum câteva zile: Dacă vreți spectacol duceți-vă la teatru.

Brazil 2014 by a Costa Rican - #vamosconlasele from Caya on Vimeo.

Comentarii

  1. Frumos filmulet, mi s-a facut pielea gainii cand l-am vazut. Costa Rica e o echipa fantastica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci cand au inscris golul impotriva Italiei, am simtit si eu fiori ca suporter neutru. Bucuria lor parca era si a mea. Sper sa ajungem si noi la Mondiale cat mai repede ca sa traim momente ca astea.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu