Germania - Ghana, isi iau nemtii biletele pentru optimi?

Sambata de la ora 22:00 pe stadionul Governador Placido Aderaldo Castelo din Fortaleza are loc al 2-lea meci al Mannschaftului la Cupa Mondiala din Brazilia. Ei vor intalni nationala Ghanei. Daca Germania a spulberat Portugalia in prima etapa a grupei G (4-0), "stelele negre" au fost infrante de SUA, desi au plecat ca marii favoriti ai partidei (1-2). Daca vor castiga aceasta partida, nemtii sunt practic calificati in optimile competitiei. Nu este prima data cand cele 2 nationale sunt in aceeasi grupa la un campionat mondial. Acum 4 ani, Germania a trecut cu scorul de 1-0 de Ghana prin golul inscris de Mesut Ozil in minutul 60, cele 2 nationale mergand mai departe dintr-o grupa care le-a mai avut pe Australia si Serbia.

Ca si acum 4 ani, fratii Boateng vor fi fata in fata, si vor reprezenta nationale diferite: Jerome Boateng (Germania), iar Kevin-Prince Boateng (Ghana). Dupa ce au demolat Portugalia, Germania este a 2-a favorita la castigarea Campionatului Mondial, dupa Brazilia. Mannschaftul are cota 4,50  pentru a castiga competitia.


Per Mertesacker spera ca istoria meciului 2 din grupa de acum 4 ani sa nu se repete. Atunci, Germania a pierdut cu scorul de 0-1 cu Serbia, dupa ce in meciul de deschidere al grupei au nimicit Australia cu 4-0. "Cel de-al 2-lea meci de acum 4 ani este o avertizare. Am deschis grupa foarte bine, dupa care am pierdut. Trebuie sa tratam meciul foarte serios". Mats Hummels s-a accidentat la antrenamentele din aceasta saptamana si joi nu s-a antrenat normal, iar o decizie in ceea ce priveste posibilitatea de a evolua in aceasta partida va fi luata cu putin timp inaintea partidei. Mertesacker priveste sceptic sansele de a evolua impreuna cu fundasul de la Borussia Dortmund in acest meci. "Sper ca el sa fie in apt de joc, abia ne-am acomodat sa jucam impreauna. Ar fi un semn de intrebare daca Mats nu ar putea sa joace, dar cu totii stim ce trebuie sa facem pentru a invinge "stelele negre". Ghana este o echipa fizica care vor incerca sa ne domine, ei isi doresc sa straluceasca. Ei formeaza o echipa periculoasa, iar noi trebuie sa fim foarte destepti, mai ales cand vor pune presiune. Vom fi nevoiti sa jucam foarte bine in defensiva".

Conform radioului Ghana Joy FM, jucatorii nationalei, in frunte cu Kevin-Prince Boateng, (care nu a jucat niciun minut pana acum), s-au aratat nemultumiti cu tactica adoptata de antrenorul Kwesi Appiah in meciul cu SUA. Federatia de fotbal din Ghana a dezmintit un eventual conflict intre antrenor si jucator. Cu toate acestea, exista si informatii pozitive pentru nationala africana. Michael Essien a revenit la antrenamente si se antreneaza la parametri normali, el jucand doar ultimele 20 de minute in primul meci din grupa.

Incerti sunt: Mats Hummels si Bastian Schweinsteiger pentru Germania si Michael Essien pentru Ghana.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Brazilia compusa din Sandro Ricci (centru), Emerson de Carvalho si Marcelo Van Gasse (la tuse). Aceeasi echipa a arbitrat si meciul dintre Franta si Honduras (3-0), cand centralul a acordat 7 cartonase galbene (dintre care 2 lui Wilson Palacios).
Ce merita incercat:
Avand in vedere ca Germania a dat 3 goluri in prima repriza Portugaliei, sa marcheze macar 2 si Ghanei in prima repriza nu ar fi o surpiza. Mergem la siguranta peste un gol asiatic in prima repriza (1,55), in speranta de a nu fi surprinsi de inscrierea unui singur gol in prima repriza. Daca se inscrie un singur gol, miza este returnata.
Gol Mario Gotze - cota 2,30. Jucatorul de la Bayern Munchen este aproape invidios pe coechipierul sau Thomas Muller, care a marcat un hat-trick in meciul cu lusitanii,asa ca va da totul pentru un gol in partida cu Ghana.

Comentarii

  1. Niciun gol in prima repriza, insa Mario Gotze a marcat primul gol al nemtilor in Germania - Ghana 2-2. A iesit cota mai mare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pariurile pe scor corect sau un anumit jucator marcheaza in meci nu le-am stapanit niciodata. Golul lui Mario Gotze a fost putin caraghios pentru ca a incercat sa de cu capul si mingea a sarit in genunchi si apoi in plasa portii. Oricum ai fost inspirat.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu