Promotie bet365 pentru Cupa Mondiala 2014




Naționala României a fost învinsă clar de Algeria cu 2-1. Scorul nu arată diferența de pe teren. În a 2-a repriză fotbaliștii români nu au existat.
Algeria merge la Cupa Mondială 2014, iar noi ne uităm din nou la televizor cu o bere(sau mai multe) pe masă.

Dar să trecem peste jocul urât al naționalei gri-moloz, ca după cutremur și să ne îndreptăm atenția spre promoția Bet365 pentru Cupa Mondială de fotbal 2014.
Dacă pariați pe o anumită echipă să câștige Cupa Mondială și echipa voastră pierde la penaltyuri, banii sunt returnați în contul vostru de pariuri.
Să zicem că pariați pe Belgia 100 euro acum, când are cota 22 ca să câștige trofeul. În sferturi sau semifinale o întâlnește pe Argentina.
După 90 de minute scorul este 2-2, se intră în prelungiri și nu se mai marchează. Totul se decide la lovituri de la 11 metri.
Ultimul executant de la belgieni trimite balonul în bară și Belgia ratează calificarea mai departe. Voi însă primiți banii pariați pe Belgia că o să câștige Cupa Mondială înapoi.


Această ofertă este disponibilă până când începe finala Campionatului Mondial, la 20:00, ora UK, în ziua de duminică, 13 iulie.
În cazul pariurilor multiple, dacă echipa este eliminată la penalty-uri, selecția va fi considerată ca neparticipanta.
Această ofertă de la Bet365 este valabilă doar pentru echipele eliminate în urma loviturilor de departajare.
Această ofertă nu include meciul pentru locul trei.
Această ofertă nu se aplică în cazul în care opțiunea Închideți pariul a fost utilizată pentru a închide întreg pariul sau o parte a acestuia.

Comentarii