Spania - Chile, Furia Roja la apus?



Arturo Vidal este jucătorul ofensiv care poate pune capăt posesiei tiki-taka și poate elimina Furia Roja(Spania) de la CM2014.

După înfrângerea Spaniei cu 5-1 în fața Olandei, ziarul Marca a avut prima pagină neagră, în semn de doliu, iar pe prima pagină a ziarului El Mundo era scris cu litere mari: Umilință!
Spania nu a mai fost învinsă la o asemenea diferență de scor de 64 de ani. Și asta nu e totul. Dacă mâine pierd meciul cu Chile, care se va juca pe stadionul Maracana, spaniolii devin deținătorii titlului mondial eliminați doar după 2 meciuri. Așa ceva s-a mai întâmplat doar în 1950.
Iker Casillas, care a fost un erou la Campionatul Mondial din Africa de Sud, este total ieșit din formă. Preluarea de 2 metri, atunci când mingea i-a fost suflată de Van Persie, a fost de râsul curcilor.
Din informațiile mele toată lumea se aștepta ca David de Gea să joace titular mâine. Dar acesta s-a accidentat la antrenament și tot Casillas va fi în primul 11.

Chile a învins Australia cu 3-1, iar atacantul Barcelonei, Alexis Sanchez este într-o formă de invidiat. Arturo Vidal nu mai are nicio problemă medicală și va fi titular.
Dacă pentru Chile și un egal e bun, Spania are nevoie de toate cele 3 puncte puse în joc. Cu un egal Spania ar fi la 3 puncte în spatele echipei Chile și la 5 puncte în spatele Olandei( Nu cred că Australia va realiza surpriza în fața mașinii de fotbal olandeze).
Un fapt statistic important: Chile a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 7 meciuri disputate la Cupa Mondială.


Echipe probabile:
Spania: Casillas; Azpilicueta, Pique, Ramos, Alba; Busquets, Alonso, Xavi; Silva, Torres, Iniesta.
Chile: Bravo; Isla, Mena, Diaz; Medel, Jara, Aranguiz, Vidal, Vargas; Sanchez, Valdivia.

Puteți să pariați victorie Spania la o cotă de 1,60 sau peste 2,5 goluri la cota 1,68. Varianta a doua are șanse mult mai mari de reușită pentru că indiferent cine marchează prima, se va ieși la joc. Cele 2 echipe s-au mai întâlnit într-un amical anul trecut care s-a terminat 2-2.



Comentarii