Ce este paysafecard?



Ce este paysafecard?
Asta e întrebarea care mă macină de câteva zile. Eu am depus la case de pariuri cu Skrill, cardul bancar, cu Neteller, cont bancar, chiar și cont de paypal dacă aveam acest drept. Aproape toate metodele de depozit le-am folosit, dar nu am depus niciodată cu un paysafecard.
Am auzit că, dacă depui cu paysafecard, poți să retragi prin cont bancar la anumite case de pariuri. Așa e la toate casele de pariuri?
Nu le știu pe toate și nici nu îmi place să mă dau mare deștept.

Așa că vă întreb pe voi, cititorii acestui blog, care sunt avantajele folosirii unui paysafecard?

Comentarii

  1. Paysafecard este o metoda potrivita pentru cei care nu detin inca un cont de Skrill sau care nu isi mai pot face unul, avandu-l pe cel initial blocat. Intr-adevar, daca depui la Bet365 prin paysafecard, singura metoda de a-ti retrage banii este prin transfer bancar. De asemenea, paysafecard poate fi folosit in acelasi timp cu Skrill. Asociezi contul de Skrill celui de paysafecard si importi banii de pe cuponul cumparat de la automatele de pe strada in cont, dupa care ii transferi unde ai nevoie. Singura problema este comisionul, unul de 5% daca nu ma insel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana acum, da, Florin, doar la Bet365. In principiu, nu ar trebui sa fie cu nimic diferit la celelalte case, singura necunoscuta ar fi modalitatea disponibila de retragere a fondurilor incarcate prin Paysafecard, daca tot prin transfer bancar sau, putem jongla, dupa voia noastra. Daca aflu ceva nou, revin cu informatii pentru cititori.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu