Olanda - Argentina in a 2-a semifinala de la Cupa Mondiala



Statistica Robben vs Messi

Olanda si Argentina se intalnesc miercuri in a 2-a semifinala de la Cupa Mondiala din Brazilia.
Argentina a trecut de Belgia in sferturi, prin golul marcat repede de Gonzalo Higuain. Argentina a stat bine in teren si in sfarsit am vazut mai multe contra-atacuri din partea sud-americanilor si o aparare sigura. Argentina arata ca o echipa, nu ca o formatie formata din vedete cu figuri.
Olanda a atacat cu toate liniile in meciul cu Costa Rica din sferturi, dar nu a reusit sa marcheze in cele 90 de minute, plus prelungiri. Costa Rica a surprins atacantii olandezi de multe ori in off-side. Pentru mine nu a fost o surpriza pentru ca aceasta nationala din Costa Rica a pacalit atacantii echipelor adverse de peste 50 de ori la aceasta Cupa Mondiala. E pe primul loc in statistica privind capcana off-side-ului.

Olanda si Argentina s-au mai intalnit de 4 ori pana acum la Turneele Finale. Olanda a castigat
2 meciuri, a facut 1 egal si a pierdut o data in fata Argentinei in 1978.
Gonzalo Higuain l-a egalat pe Messi la numarul de goluri marcate la Mondiale. Higuain a marcat golul sau cu numarul 5 in poarta Belgiei, gol foarte important pentru ca a fost cel al calificarii.
Messi l-a egalat pe Maradona la numarul de prezente in tricoul nationalei Argentinei cu 91 de participari.

De la Olanda va lipsi Nigel De Jong.
De la Argentina va lipsi Angel Di Maria. Sergio Aguero s-ar putea sa intre la pauza pentru ca este refacut si nu mai are probleme cu accidentarile.
Echipa probabila Olanda: Cillessen; Blind, Indi , de Vrij, Vlaar, Janmaat; Wijnaldum, Sneijder, Guzman; Robben, Van Persie
Echipa probabila Argentina: Romero; Zabaleta, Dimichelis, Garay, Rojo; Gago, Mascherano, Perez; Messi; Lavezzi, Higuaín.

Meciul Olanda- Argentina va fi strans si se vor evita cat de mult posibil greselile in aparare. Orice contra-atac va avea putine sanse de reusita pentru ca se vor face faulturi multe din timp pe tranzitia pozitiva. Se vor acorda cartonase galbene destule. Puteti sa pariati peste 3,5 galbene la cota 1,95. Messi va obliga fundasii olandezi la faulturi dese si va obtine cel putin 1 galben. La fel si Robben in banda.
Arbitrul la centru va fi Cuneyt CAKIR din Turcia. A mai arbitrat in grupele CM2014. La meciul Rusia- Algeria a acordat 5 galbene si la meciul Brazilia- Mexic a acordat 4 galbene.
Daca jucati pe goluri marcate incercati peste 1,5 goluri la cota 1,55.
Bafta!







Comentarii