Pinnaclesports nu te limiteaza



Multe case de pariuri, atunci cand observa ca unii jucatori castiga des, limiteaza conturile lor ca sa reduca pierderile. Indiferent daca sunt jucatori profesionisti sau amatori inspirati, acestia se trezesc intr-o anumita zi cu conturile de pariuri limitate.
Ce inseamna asta? Adica la inceput puteai sa pariezi cateva mii de euro sau mai mult, iar dupa ce te limiteaza pariul maxim este 12 euro.
Casele de pariuri online nu pot inchide conturile pariorilor fara un motiv bine intemeiat, dar limiteaza conturile. Pariorul e nevoit sa paraseasca casa de pariuri si sa isi caute alta.

Pinnaclesports nu te limiteaza. Si in afara de acest lucru, aceasta casa de pariuri are cote foarte mari, asemanatoare cu cele de la Betfair. Doar ca la betfair platesti un comision de 7% din orice pariu castigat.
Aspectul casei de pariuri online pare invechit si asa e, dar pentru cotele oferite merita sa deschideti un cont de pariuri la Pinnaclesports.

Avantaje:
1. Nu te limiteaza niciodata, indiferent de suma jucata.
2. Cotele sunt foarte mari fata de alte case de pariuri.
3. Puteti schimba interfata in modul asiatic


Dezavantaje:
1. Oferta de pariuri live este redusa fata de alte case de pariuri.
2. Aveti doar o singura retragere gratis pe luna. Daca retrageti de mai multe ori pe luna, trebuie sa platiti un comision.
3. Nu este si in limba romana.

Comentarii