Arsenal - Galatasaray



Arsenal - Galatasaray este meciul pe care l-am ales pentru o predicție dintre toate partidele de miercuri seară din Champions League.
Arsenal a jucat slab în deplasarea de la Borussia Dortmund și a pierdut cu 2-0 clar. Dar Arsenal joacă bine acasă în cupele europene, iar apărarea funcționează mult mai bine când joacă pe Emirates Stadium. Gazdele de mâine au făcut un rezultat de egalitate 1-1 cu Tottenham în Premier League și asta nu a fost singura veste proastă. În acel meci s-au accidentat Aaron Ramsey și Mikel Arteta, care vor lipsi cel puțin o lună de pe gazon. Abou Diaby și Santi Cazorla îi pot înlocui fără probleme în meciul cu turcii.
Galatasaray a obținut un egal în ultimele minute în partida cu Anderlecht în prima etapă din Champions League. Turcii speră să facă măcar 1 egal pe terenul britanicilor și să rămână peste ei în clasament.

Arsenal are o cotă bună la victorie de 1.58 , egalul are cota 4.40 și surpriza, adică victoria turcilor este la cota 6.7
Pariuri pe goluri marcate: peste 2,5 goluri are cota 1.80 și sub 2,5 goluri are cota 2.20 . Ambele marchează sau GG are o cota 1.85 .

Arsenal este echipă neînvinsă în Premier League cu 2 victorii și 4 egaluri până în prezent. Nu este nicio surpriză pentru că din toate meciurile echipei din Anglia în acest sezon 67% s-au terminat la egalitate. Doar Chelsea mai este neînvinsă în campionatul britanic.
Arsenal a primit gol de fiecare dată când a jucat acasă și peste 60% dintre meciurile echipei gazdă s-au terminat cu peste 2,5 goluri.
La Galatasaray, Wesley Sneijder rămâne omnul cheie de la mijlocul terenului. Din păcate atacantul legendă Didier Drogba i-a părăsit pentru Chelsea.
Totuși atacantul Burak Yilmaz, care a marcat golul egalizator de acum 2 săptămâni din Liga Campionilor, rămâne un pericol pentru apărarea lui Arsenal.

Cred că Arsenal va câștiga partida de miercuri, iar cota de 1.58 la william hillîmi face cu ochiul și îmi șoptește că e pariu sigur. Puteți încerca și peste 2.5 goluri la cota 1.80
Baftă!

Comentarii

  1. Arsenal a invins Galatasaray cu scorul de 4-1. Ambele ponturi pentru acest meci propuse de mine au iesit fara probleme.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu