Avancronica celor mai interesante meciuri de vineri

Ziua de vineri, 19 septembrie 2014,  este cea in care se da startul etapelor in Bundesliga si Ligue 1. In Germania se joaca Freiburg - Hertha Berlin, iar in Franta se desfasoara Bordeaux - Evian.

Salomon Kalou este cel mai sonor transfer al Herthei Berlin in aceasta vara. Ivorianul a evoluat in trecut pentru echipe ca Chelsea si Lille. (sursa poza: bz-berlin.de)


Freiburg - Hertha
Vineri de la ora 21:30 (in direct pe Eurosport 2) pe Stadion an der Schwarzwaldstraße se da startul celei de-a 4-a etapa din actualul sezon de Bundesliga, in care gazdele de la Freiburg se vor duela cu oaspetii de la Hertha Berlin.
Atat Freiburg cat si Hertha Berlin au obtinut un singur punct din primele 3 etape. Sezonul trecut cele 2 echipe au remizat atat in tur cat si in retur (1-1 la Freiburg si 0-0 la Berlin). Jucatorul vedeta al gazdelor pentru aceasta partida este Vladimir Darida, care evolueaza in linia de mijloc si are rolul de a lumina jocul si a demonstrat aptitudinile in acest inceput de sezon, in ciuda rezultatelor modeste ale echipei. De partea cealalta, echipa din Berlin se bazeaza pe fostul varf al lui Lille, Salomon Kalou, care a asigurat fanii ca il va sprijini pe Julian Schieber in atac. De asemenea, ivorianul considera ca alb-albastrii nu au jucat slab, dar au lipsit rezultatele. "Cand vom castiga un meci si increderea in fortele proprii va reveni".
 
Puncte forte
Freiburg este puternica in defensiva la fazele fixe, iar Hertha exceleaza la atacurile care se bazeaza pe aripile Haraguchi si Beerens si isi creeaza usor sanse de gol.

Minusuri
Gazdele nu se descurca atunci cand sunt surprinse pe contraatac si rateaza prea mult atunci cand au sanse de gol, in timp ce oaspetii au de lucrat in ceea ce priveste apararea in fazele fixe si evitarea faulturilor in jurul careului.
 
Primul XI al celor 2 echipe:
Freiburg (4-4-2): Burki - Gunter, Kempf, Krmas, Sorg - Klaus, Darida, Schuster, Schmid - Guede, Philipp
Hertha (4-2-3-1): Kraft - Schulz, Brooks, Heitinga, Pekarik - Lustenberger, Hosogai - Haraguchi, Kalou, Beerens - Schieber

Indisponibilitati:
Freiburg: Dani Schahin, Caleb Stanko si Admir Mehmedi, iar Sascha Riether este incert.
Hertha Berlin: Alexander Baumjohann, Sebastian Langkamp, Marius Gersbeck, Marvin Plattenhardt si Tolga Cigerci.

Sugestii pariuri
Peste 2 goluri asiatice (1,50)
Hertha Berlin cu hanciap asiatic 0 (2,05)


Bordeaux - Evian
Gruparea condusa de Willy Sagnol a inceput excelent campionatul obtinand 3 victorii in primele 3 etape, insa in ultimele 2 runde au obtinut un singur punct. De partea cealalta, Evian, care s-a salvat de la retrogradare in ultima etapa, a inceput dezastruos campionatul, reusind un singur punct in primele 5 etape. Cel mai mare minus al oaspetilor este defensiva care a primit 13 goluri.
Girondinii au obtinut 4 puncte in sezonul trecut din confruntarile cu echipa din Haute-Savoie, 2-1 acasa si 1-1 in deplasare.
Zinedine Zidane a dezvaluit ca a fost foarte aproape de a semna in vara cu Bordeaux, insa in cele din urma a optat sa devina antrenorul celor de la Real Madrid Castilla, echipa rezerva a galacticilor. "Am vorbit cu Jean-Louis Triaud (presedintele lui Bordeaux), care a venit special pentru mine la Madrid. A fost sincer cu mine, mi-a comunicat ca vor fi foarte putine transferuri in vara si m-a ofertat pentru antrenor. Am facut o decizie si nu regret", a declarat Zizou siteului official al Ligue 1.
Partida este in direct pe Digisport 1 de la ora 21:30.
 
Puncte forte
In acest inceput de sezon, avantajele lui Bordeaux sunt fructificarea sanselor de gol si revenirea in meci dupa ce este condusa. Evian are ca obiectiv salvarea de la retrogradare si se chinuie in mediocritate.

Minusuri
Gazdele mai au de lucrat la faza defensiva in ceea ce priveste iesirea la offside si evitarea faulturilor in apropierea careului, in timp ce oaspetii sunt deficitari in aparare contra jucatorilor tehnici, la fazele fixe, iar in ofensiva rateaza destul de des sansele de gol.

Primele XI al celor 2 echipe:
Bordeaux (4-2-3-1): Carrasso - Contento, Illori, Sane, Mariano - Sertic, Plasil - Maurice-Belay, Khazri, Rolan - Diabate
Evian (4-3-3): Hansen - Sabaly, Mensah, Cambon, Abdallah - Tejeda, Sorlin, Kone - N`Sikulu, Bruno, Wass

Indisponibilitati:
Bordeaux: Jussie, Henri Saivet, Theo Pellenard, Abdou Traore, iar Andre Biyogo Poko este incert.
Evian: Aldo Angoula

Sugestii pentru pariuri
Gol Bordeaux in prima repriza (1,72)
1 pauza (2,10)
.

Comentarii

  1. Freiburg - Hertha Berlin 2-2, scor 1-1 la pauza.
    Pariul cu peste 2 goluri asiatice a fost castigator, in timp ce miza pentru cel de-al doilea pariu a fost returnata, deoarece meciul s-a incheiat la egalitate.

    Bordeaux - Evian 2-1, 1-0 la pauza
    Ambele pariuri au fost castigatoare. Bordeaux a inscris primul gol in minutul 19, iar la pauza a fost 1-0.

    Per total, 3 pariuri au fost castigatoare, iar la al 4-lea s-a returnat miza.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu