Bayern Munchen - Manchester City



Manchester City nu a primit prea bine vestea de a se afla în aceeași grupă de Champions League cu Bayern Munchen.
Bayern Munchen e favorită la casele de pariuri la o cotă de 1,70 la victorie, dar se confruntă cu o serie de probleme cu jucători accidentați: Arjen Robben (incert), Rafinha, Holger Badstuber, Thiago Alcántara, Javi Martínez, Mitchell Weiser, Bastian Schweinsteiger și Franck Ribery.
Guardiola a declarat că Franck Ribery nu va juca în acest meci pentru că nu vrea să îi recidiveze accidentarea și nu are rost să îl forțeze, însă Robben s-ar putea să fie în primul 11 al echipei Bayern Munchen.
De la Manchester City vor lipsi următorii jucători: Fernando, Stevan Jovetić și Pablo Zabaleta(suspendat). Vestea bună este că Yaya Toure revine în primul 11. Acesta nu a jucat în weekend contra celor de la Arsenal, scor final 2-2.

Bayern Munchen este o forță în Champions League. În ultimii 3 ani a avut rezultate spectaculoase. Acum 3 ani a pierdut finala cu Chelsea, acum 2 ani a câștigat trofeul împotriva echipei germane Borussia Dortmund cu 2-1, iar golul victoriei a fost marcat de Robben pe finalul meciului. Anul trecut Bayern a ajuns până în semifinalele competiției.
Manchester City nu a reușit sezonul trecut să ajungă în sferturile Ligii Campionilor pentru că a fost eliminată de Barcelona.

Ultimele 2 rezultate ale echipei Manchester City nu sunt promițătoare pentru întâlnirea din seara asta. A pierdut acasă cu 1-0 împotriva lui Stoke și a făcut 2-2 cu Arsenal în deplasare.
Dar nici Bayern Munchen nu mi se pare o echipă de neînvins și parcă nu mai câștigă meciurile din Bundesliga cu ușurința de altă dată. În ultimele 2 partide din campionat bavarezii au remizat 1-1 in deplasare la Schalke 04 și au câștigat acasă cu 2-0 împotriva lui Stuttgart.

La meciul ăsta am 2 variante de pariat. Peste 2,5 goluri la cota 1,70 la william hill și ambele echipe marchează GG la cota 1,67. Cred în aceste pariuri pentru că statistic vorbind Bayern Munchen înscrie aproximativ 2,23 goluri pe meci, iar Manchester City marchează 2,75 goluri pe meci.
Baftă!






Comentarii

  1. City este super subestimata in acest meci. Eu o vad cu destul de multe sanse sa castige.

    Ca si cota buna, pe care o si joc, sugerez GG3+. Adica ambele marcheaza si se dau macar 3 goluri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma gandeam la un DNB pe Manchester City, dar am preferat pariul pe goluri marcate. E primul meci pentru ambele echipe in Champions League si se poate intampla orice.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu