Cum faci rulaj la bonusul bet365?



Întrebarea cum să faci rulaj la bonusul bet365 este pe buzele tuturor pariorilor începători atunci când își deschid cont la această casă de pariuri. În termenii și condițiile pentru bonusul bet365 la prima depunere se specifică clar: Bonusul împreună cu suma depusă se rulează de 3 ori pe cote de minim 1.50.
Dacă ai depus 200 de ron o să primești bonus 200 de ron. Ai 400 de ron în total pe care trebuie să îi rulezi de 3 ori, adică 1200 de ron înainte să efectuezi prima retragere.
Poți să alegi o altă monedă dacă vrei. Poți juca în euro sau dolari americani dacă nu vezi cu ochi buni moneda noastră națională. Dacă depui 50 de euro la bet365 primești bonus încă 50 de euro.

Nu e indicat să joci cu toată suma o dată. Prima oară trebuie să joci suma depusă, de exemplu 200 de ron. Suma asta o împarți în 20, adică câte 10 ron pariul și joci fără grabă pe cote de 2 sau mai mari până termini rulajul. După ce ai rulat suma depusă te poți apuca să rulezi și bonusul primit.
Dacă joci într-o zi din weekend multe meciuri de 10 ron pariul peste 2,5 goluri o să prinzi pariuri câștigatoare de peste 50% reușită. S-ar putea să termini chiar pe profit.
Poți juca orice altă combinație de pariuri care ți se potrivește, nu neapărat over 2,5 goluri, în afară de handicap asiatic. Handicapul asiatic la bet365 nu este valabil pentru rulajul bonusului și ar trebui evitat.

Dacă nu îți place stilul de joc oferit de mine poți încerca orice strategie care se află pe pagina dedicată srategiilor de pariuri de pe siteul www.pariusigur.com
Sunt acolo prezentate peste 8 strategii diferite pentru a realiza acest rulaj la bonusul bet365.

Comentarii