Milan - Juventus, derby-ul etapei a 3-a in Serie A

Sambata de la ora 21:45 (in direct pe Digisport 1 si Dolcesport 2) se desfasoara cea mai interesanta partida a etapei cu numarul 3 in acest sezon de Serie A. Milanul pare sa fi renascut sub conducerea lui Filippo Inzaghi, reusind sa marcheze 8 goluri in primele 2 etape. De partea cealalta, bianconerii la carma noului antrenor Massimiliano Allegri a reusit sa obtina 6 puncte, insa jocul nu a convins fanii. Allegri a antrenat AC Milan intre 2010 si 2014, si a castigat Il Scudetto in sezonul 2010-2011, castigand 56% din cele 133 de partide de campionat.
Jeremy Menez a inscris 3 goluri in primele 2 etape ale acestui sezon de Serie A, dupa ce a marcat decat in 8 randuri pentru AS Roma in 83 de partide. Marcheaza el si impotriva campionilor en-titre? (sursa poza: sportal.it)
AC Milan si Juventus s-au intalnit de 158 de ori in campionatul italian. Raportul intalnirilor directe este favorabil echipei din Torino cu 56 victorii, iar diavolii milanezi au 48 de victorii, in timp ce 54 de meciuri s-au incheiat la egalitate. 
AC Milan a pierdut ultimele 3 partide directe cu Juventus, in doua din aceste meciuri, rossonerii nu au reusit sa marcheze.
Gazdele au castigat primele 2 etape pentru prima data din sezonul 2006-2007, iar in ultimele 6 partide pe San Siro au castigat de fiecare data.
Ignazio Abate a dat pase decisive in 2 meciuri consecutive pentru prima data in cariera sa.
Jeremy Menez a inscris 3 goluri in primele 2 etape ale acestui sezon de Serie A, dupa ce a marcat decat in 8 randuri pentru AS Roma in 83 de partide.
Ultimele 9 partide arata un echilibru perfect: 3 victorii Milan - 3 egaluri - 3 victorii Juve.
Posesia oaspetilor in primele 2 etape in actuala campanie este 64%, in timp ce media din ultimul sezon sub conducerea lui Antonio Conte a fost 56%.

Inaintea meciului cu Juventus, presedintele clubului, Silvio Berlusconi se arata increzator in forta echipei pe care o patroneaza. "Cu Inzaghi la carma, am inceput sa crestem. Acum, putem spera sa castigam Il Scudetto". Si Adriano Galliani a vorbit in termeni laudativi la adresa lui Filippo Inzaghi, spunand ca incearca sa impuna la Milan, exact ceea ce a reusit Antonio Conte la Juventus. Mai mult de atat, vicepresedintele a confirmat ca la club s-au adus jucatori, care sa se adapteze ideilor lui Inzaghi si ca exista o colaborare fructuoasa intre antrenor, presedinte si el.
Gazzetta dello Sport considera ca "Pippo" Inzaghi isi pregateste echipa de maniera sa nu fie surprinsa de Carlos Tevez (marcatorul primului gol din ultima etapa cu Udinese, scor final 2-0), iar Nigel de Jong are ca atributii speciale sa nu il scape din vedere pe argentinian, care are libertate de miscare in urma instructiunilor oferite de Allegri.

Primul XI al celor 2 echipe:
Milan (4-3-3): Abbiati - De Sciglio, Zapata, Rami, Abate - Muntari, de Jong, Poli - El Shaarawy, Menez, Honda
Juventus (3-5-2): Buffon - Chielini, Bonucci, Barzagli - Evra, Pereyra, Marchisio, Pogba, Lichtsteiner - Tevez, Llorente

Indisponibili
Milan: Alex, Saponara, Montolivo, Diego Lopes (accidentati), iar Bonera este suspendat.
Juventus: Pirlo si Marrone (accidentati), in timp ce Vidal este incert pentru aceasta partida.
 
Sugestii pentru pariuri
Ambele marcheaza (1,80)
Peste un gol asiatic in prima repriza (2,05 la william hill). In cazul in care se marcheaza fix un gol in prima partea a jocului, miza va fi returnata.

Comentarii

  1. Milan - Juventus 0-1, gol Tevez in min. 83
    Meciul a fost foarte echilibrat, dar gazdele care au marcat 8 goluri in primele 2 etape, in meciul impotriva campioanei nu au mai reusit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Milan a jucat defensiv, cu frica. Juventus are 3 fundasi centrali de top care gresesc foarte rar. In plus Juve e campioana si are moralul ridicat in orice intalnire cu alta echipa de top din Italia.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu