Strategie pariuri la handbal



Anul trecut, în Bundesliga la handbal 36 de partide s-au terminat la egalitate. Strategia la pariuri handbal este simplă. Se joacă pe fiecare meci pariul X(egal) cu 10 euro. Cotele pentru egal sunt între 8,50 și 12. Se evită meciurile în care este o favorită clară și joacă acasă, de exemplu: Kiel care are cota 1,01 atunci când joacă pe teren propriu. E bine să știți că echipele de pe primele 5 locuri, respectiv echipele de pe ultimele 2 locuri au mult mai puține rezultate de egalitate decât restul.
Acum în Budesliga la handbal sunt 19 echipe. Dacă eliminăm 2 meciuri cu favorită clară, o să avem 8 meciuri în fiecare etapă pe care să pariem X(egalitate la finalul jocului) cu 10 euro fiecare.

Investiția pe fiecare etapă este de 80 de euro. Dacă iese cel puțin 1 egal pe etapă ne-am recuperat investiția.
În etapa a 4-a au ieșit 3 egaluri. Bilanțul de la începutul sezonului de handbal 2014/15 arată cam așa: 39 de meciuri jucate și 5 egaluri ieșite.
Cota la egal este de 10 aproximativ si avem un câștig de 500 de euro din care scădem 390 de euro(bani investiți in total pe egal). Suntem pe plus 110 euro.
E posibil să prindeți o etapă fără niciun egal. De aceea e nevoie de capital pentru strategia asta destul de bună la handbal. Puteti juca si cu alte sume. Am prezentat strategia cu 10 euro pe meci ca să fie pe ințelesul tuturor.
Baftă!

Comentarii