Lay Betfair



Ca să înțelegi ce înseamnă Lay la Betfair o să îți dau câteva exemple:
1. Dacă pariezi la meciul Juventus - AC Milan la betfair și vrei să riști bani pe Lay(Bet Against) Milan, explicația acestui tip de pariu este foarte simplă. Lay AC Milan înseamnă de fapt 1X pe Juventus. Dacă bate sau face egal Juventus ai câștigat. Dacă bate Milan pariul este pierdut.
2. Dacă vrei să joci pe scor corect și ai pariat Lay 1-1 scor final, pierzi dacă meciul se termină cu scorul de 1-1. Dacă se termină cu scorul 0-0, 1-0, 1-2, 3-1, 4-2, 8-1, 5-0, 3-1, 2-2, 4-1, sau orice alt scor în afară de 1-1 ai câștigat.

3. Să zicem că vrei să pariezi la un Turneu de Mare Șlem de tenis Lay 3 seturi. Dacă meciul se termină în 3 seturi ai pierdut, iar dacă se termină în 4 sau 5 seturi ai câștigat.
4. Lay 0-0 înseamnă de fapt pariu câștigător dacă se marchează cel puțin 1 gol în meci.
5. Dacă pariezi Lay hattrick într-un meci de fotbal și niciun jucător nu marchează 3 goluri, tu ai câștigat pariul.

6. La cursele de cai dacă pariezi de exemplu Lay pe calul Silent Knight să câștige cursa de la Worcester și nu termină pe primul loc, ai câștigat pariul.
7. La tenis dacă pariezi Lay 6-0 ai șanse reale de câștig pentru că trebuie ca fiecare dintre cei 2 jucători de tenis să câștige cel puțin 1 game pe set și pariul e câștigător. Pierzi dacă unul dintre seturi se termină cu scorul de 6-0, iar la bărbați acest lucru se întâmplă rar.

Comentarii