Liverpool - Real Madrid



Liverpool întâlnește azi pe Real Madrid, o echipă ofensivă cu un Cristiano Ronlado în formă maximă. CR7 a marcat 19 goluri în 12 meciuri în acest sezon, iar toți jucătorii lui Liverpool au marcat 14 goluri în 10 meciuri.

Echipă gazdă are probleme mari în apărare pentru că primește goluri ca o echipă de amatori. În ultimul meci din Premier League a primit goluri din toate pozițiile.
De exemplu Queens Park Rangers i-a marcat gol lui Liverpool dintr-o fază fixă cu o ușurință dezarmantă. Eduardo Vargas a marcat din 6 metri cu capul la colțul scurt printre picioarele unui fundaș care era la prima bară. Dacă Liverpool va juca azi la fel în Champions League o să fie supărare mare printre suporterii gazdelor.
Și dezamăgirea mare o reprezintă nouă achiziție Mario Balotelli care a marcat doar 1 gol în 611 minute.
Liverpool a primit mereu gol în ultima vreme când a jucat acasă, iar 75% dintre meciurile acestei echipe de tradiție din Anglia se termină cu peste 2,5 goluri.

Real Madrid este pe primul loc cu 6 puncte în grupa B din Liga Campionilor cu 2 victorii împotriva lui Basel și a bulgarilor de la Ludogorets.
Real a pornit greu în La Liga cu 2 înfrângeri în primele 3 meciuri, dar de atunci situația s-a schimbat. Albii au 7 victorii la rând și 32 de goluri marcate.
Oaspeții de azi au marcat de fiecare dată în ultimele 8 meciuri, iar 75% dintre meciuri s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate.
De la Real Madrid va lipsi Bale care este accidentat.

La meciul Liverpool - Real Madrid din Champions League voi paria peste 2,5 goluri la cota 1,62 la william hill. Puteți să încercați și victorie Real Madrid la cota 1,80.




Comentarii

  1. Real Madrid a castigat fara probleme cu 3-0 pe terenul celor de la Liverpool. Au iesit IAR ambele pariuri propuse de mine pentru acest meci.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu