Marcheaza ambele in Cagliari - AC Milan?

Milanezii se deplasaza in etapa a 9-a pe Stadio Sant`Elia, unde va intalni echipa gazda, Cagliari. Rossonerii au inceput destul de bine campionatul, insa in ultimele 5 etape au facut 3 remize, pierzand puncte fata de liderul Juventus. De partea cealalta, echipa din Sardinia joaca mai bine in deplasare, reusind sa stranga 7 din cele 8 puncte pe terenurile adverse. Rasunatoare sunt victoriile de pe Giusseppe Meazza, 4-1 impotriva lui Internazionale si 4-0 pe Carlo Castellani la Empoli, in timp ce pe teren propriu a primit cate 2 goluri de fiecare data in cele trei meciuri pe care le-a disputat pe teren propriu.
Putem trage concluzia ca meciurile dintre cele 2 echipe din sezonul trecut au fost interesante, doar prin prisma faptului cum s-au desfasurat. Pe Stadio Sant`Elia, Cagliari a pierdut cu scorul de 1-2 dupa ce la pauza a condus cu scorul de 1-0 prin golul inscris de Marco Sau. Insa in repriza a 2-a repriza, Mario Balotelli si Giampaolo Pazzini au reusit sa aduca punctele pentru diavolul milanez. Pe San Siro, Milan a reusit sa invinga cu scorul 3-1, golurile fiind inscrise de Robinho, Mexes si Balotelli respectiv Marco Sau.

Keisuke Honda arata ca s-a integrat in echipa rossonerilor, reusind sa marcheze pana in acest moment nu mai putin de 6 goluri. (sursa poza:news.yahoo.com)



Stephane El Shaarawy a implinit luni 22 de ani si a prefatat meciul cu sardinienii. "Meciul impotriva lui Cagliari il vom tratata cu seriozitate deoarece trebuie sa ne aparam cu mare atentie si sa lovim pe contraatac. Vom fi foarte motivati inca din primul minut pentru ca ne dorim victoria. Este adevarat ca gazdele au jucat sambata, dar nu cred ca acest lucru reprezinta un avantaj mare pentru ei, pentru ca noi avem un lot numeros. Meciurile cu Cagliari si Palermo transforma aceasta saptamana in una decisiva pentru ca avem nevoie de toate cele 6 puncte, desi nu va fi usor sa le obtinem pentru ca ambele echipe sunt organizate foarte bine". Faraonul nu a mai inscris intr-un meci oficial din august 2013, dar este de parere ca norocul ii va surade in curand. "Din punct de vedere fizic, ma simt bine si sunt bucuros ca pot sa evoluez 90 de minute. Nu ar trebui sa fiu suparat ca nu am inscris, insa sunt sigur ca golurile vor aparea daca imi pastrez aceasta forma". Prima dubla a faraonului in tricoul Milanului a venit in septembrie 2012, chiar impotriva lui Cagliari.

Cele 2 echipe s-au intalnit de nu mai putin de 65 de ori in campionat, in 35 de randuri s-au impus rossonerii in timp ce echipa din Sardinia a reusit decat in 7 intalniri sa ia maximum de puncte.
AC Milan a obtinut cele mai multe victorii in Seria A tocmai impotriva lui Cagliari - 35.
Trupa condusa de Filippo Inzaghi nu a plecat de pe Sant`Elia fara sa marcheze decat o singura data in ultimele 10 deplasari in insula.
Diavolul milanez a reusit sa stranga puncte in fiecare din ultimele 7 deplasari in campionat.
Echipa lui Zdenek Zeman a castigat ultima data impotriva lui Milan in campioant in octombrie 1998, de atunci disputandu-se 23 de intalniri (5 egaluri si 18 infrangeri). Statistica este si mai rea daca se iau in considerare ultimele 11 intalniri cand insularii au strans decat un egal.
Gazdele nu au castigat niciuna din ultimele 4 partide pe teren propriu.
Marco Sau a inscris ambele goluri ale lui Cagliari in sezonul trecut in partidele cu AC Milan.
Albin Ekdal a inscris de 4 ori in acest sezon, fata de cele 5 goluri marcate in ultimele 6 sezoane in Seria A.


Primul XI al celor 2 echipe
Cagliari (4-3-3): Cragno - Avelar, Capuano, Rossettini, Pisano - Donsah, Crisetig, Ekdal - Cossu, Sau, Ibarbo
AC Milan (4-3-3): Abbiati - De Sciglio, Zapata, Alex, Abate - Muntari, De Jong, Bonaventura - El Shaarawy, Menez, Honda

Indisponibili:
La gazde va lipsi Marcus Ericsson, iar la oaspeti Riccardo Montolivo.

Sugestii pentru pariuri:
Marcheaza ambele (1,61). Atat gazdele cat si oaspetii au atacanti care sunt in forma in aceasta prima parte a campionatului si ne asteptam ca golurile sa vina de ambele parti. De remarcat ca insularii desi sunt in a 2-a jumatate a clasamentului sunt singura echipa cu golaveraj pozitiv.
Repriza cu cele mai multe goluri  - repriza secunda (2,15). Probabil ca cele 2 echipe nu vor incepe fulminant meciul  si se vor apara organizat, incercand dupa pauza sa obtina cele 3 puncte. Gazdele au strans un singur punct in cele 3 meciuri pe teren propriu si vor incerca sa se salveze aparentele macar in prima repriza, de aceea mizam pe mai multe goluri in a 2-a repriza.


Comentarii

  1. Pariul ambele marcheaza a fost castigator inca din prima repriza cand au marcat Ibarbo pentru gazde si Bonaventura pentru oaspeti, insa acesta a fost si scorul final, astfel ca a 2-a sugestie de pariu a fost pierduta. Cagliari - Milan 1-1(1-1).

    RăspundețiȘtergere
  2. Un meci mult mai echilibrat fata de ce ma asteptam. Pusesem peste 2,5 asteptandu-ma la o victorie clara a celor de la AC Milan, insa na, nu a fost sa fie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu