Roma - Bayern Munchen in Champions League



Roma - Bayern Munchen este meciul numărul 1 de marți, din grupele Champions League.
Roma este singura echipă din grupa E care nu este campioana de anul trecut. Bayern Munchen, Manchester City și CSKA Moscova sunt echipe de top în campionatele lor, iar performanțele lor au făcut ca specialiștii să numească această adunare de super-echipe: Grupa Morții.
Dar Roma nu a dat atenție numelor grele din această grupă și a început tare: A bătut-o pe CSKA Moscova cu 5-1 și a făcut un egal 1-1 cu Manchester City pe terenul britanicilor, după un joc foarte bun.

În weekendul trecut, Roma a câștigat cu 3-0 meciul cu Chievo Verona. Golurile au fost marcate de Mattia Destro, Adem Ljajic și Francesco Totti.
Roma are 5 victorii din 6 meciuri în Seria A, iar singura înfrângere a venit în meciul direct cu Juventus. Echipa gazdă de mâine din Champions League are victorii pe linie acasă și a marcat de fiecare dată în ultimele 7 meciuri. Roma deschide scorul în 82% din meciurile jucate și a condus la pauză în 71% dintre partidele jucate până acum.

Bayern Munchen este pe primul loc în grupa E după 2 victorii: 1-0 cu Manchester City, cu un gol marcat de Jerome Boateng în ultimele minute ale partidei și 1-0 în deplasarea de la CSKA Moscova.
Sâmbătă în Bundesliga, bavarezii au câștigat clar cu 6-0 întâlnirea cu Werder Bremen prin golurile marcate de Philipp Lahm in minutele 20 si 79, Xabi Alonso in minutul 27, Thomas Mueller din penalty in minutul 43, si Mario Goetze in minutele 45 si 86.
Roma și Bayern Munchen s-au mai întâlnit de 4 ori până acum, iar nemții au 3 victorii și romanii au doar o victorie cu scorul de 3-2 în sezonul 2010 din Champions League.

Bayern Munchen are experiență la nivel înalt cu echipele din Italia. Din 37 de meciuri în cupele europene, nemții au câștigat 13, au făcut 8 egaluri și au pierdut de 16 ori.
Bavarezii au marcat 50 de goluri și au primit 48 în cele 37 de partide.
Bayern Munchen este neînvinsă în ultimele 8 partide jucate și a condus la pauză în 88% dintre meciurile jucate în acest sezon. În ultimele 4 meciuri, bavarezii nu au primt niciun gol, dar acum întâlnește Roma care joacă foarte ofensiv. Puteți să încercați pariuri pe goluri marcate la acest meci. Aceste 2 echipe oferă fotbal adevărat și faze spectaculoase.

O să pariez la meciul Roma - Bayern Munchen din Champions League peste 2,5 goluri la cota 1.84 la william hill. Dacă preferați să jucați ambele marchează, cota pentru GG este de 1.70.



Comentarii

  1. Scorul final a fost 1-7. Au iesit ambele ponturi propuse de mine: peste 2,5 goluri si marcheaza ambele.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu