Steaua - Dinamo in Derby de Romania



Steaua - Dinamo este singurul meci din România care merită numele de Derby. Meciul este în direct pe Look Tv vineri de la ora 20:30. Este întâlnirea dintre cele mai puternice echipe de fotbal de la noi. Indiferent pe ce loc în clasament s-au aflat cele 2 super echipe în ultimii ani, meciurile lor au fost spectaculoase.

Steaua are cota 1,60 la victorie, egalul este la cota 3.80, iar victoria echipei Dinamo este la cota 6. Peste 2,5 goluri are cota 2,08 și sub 2,5 goluri are cota 1,80. Cota pentru marchează ambele este la 2,07 și peste 1 gol la pauză are cota 1,48.

Steaua are câteva probleme cu accidentările. Iancu este accidentat pe o perioadă mai lungă, Rusescu, călăul dinamoviștilor, are pometul spart după ultimul meci din campionat din deplasarea de la Târgu Mureș și nu va juca sigur, iar Latovlevici are întindere și este nesigur pentru întâlnirea de vineri.
Singura veste bună este revenirea lui Bourceanu care a jucat în Cupa României, marți seară. Deși a alergat cel mai mult dintre jucătorii campioanei României, Bourceanu nu este titular sigur în meciul cu Dinamo.
Steaua are un procent de 75% de meciuri câștigate și marchează destul de des atunci când joacă acasă. Ultima victorie clară a echipei Steaua împotriva lui Dinamo a fost sezonul trecut în Cupa României primul tur din semifinale, atunci când scorul final a fost 5-2(4-1 la pauză).

Dinamo București nu a mai învins pe Steaua din sezonul 2010/11 atunci când a luat toate punctele atât acasă, cât și în deplasare. De atunci Dinamo, deși nu are lotul echipei Steaua, a făcut meciuri bune împotriva eternei rivale și a scos puncte(scor egal) atunci când toți specialiștii o considerau pe Steaua favorită clară.
Dinamo a înscris de fiecare dată în ultimele 7 meciuri și a marcat în 83% din meciurile jucate din deplasare în acest sezon.
Flavius Stoican, antrenor Dinamo a declarat:"Putem cîştiga vineri. Steaua de acum are o posesie mai bună, dar mi se pare mai puţin agresivă decît era pe vremea lui Reghecampf".
Stoican nu este într-o perioadă bună pentru că a pierdut meciul din Cupa României împotriva unei echipe din eșalonul 2 din fotbalul românesc și multe voci îi cer demisia.

În plus, Negoiță, patronul celor de la Dinamo, nu a mai băgat mână adânc în buzunar ca să aducă jucători de valoare și a băgat clubul în insolvență, iar echipa lui, care și-a câștigat pe teren dreptul de a juca în Cupele Europene, a stat acasă.
Mai țineți minte anii trecuți când Negoiță promitea marea cu sarea și era omniprezent la emisiunile de sport? Când l-ați mai văzut pe Negoiță în ultima vreme să mai dea o declarație sau să își ajute echipa cu un super transfer?

Steaua - Dinamo va fi un meci tare cu faze spectaculoase și intrări la limită pentru minge. Puteți să încercați un pariu pe cartonașe galbene pentru că jucătorii celor 2 echipe de fotbal nu se vor menaja. Eu o să pariez peste 2,5 goluri la cota 2,08. Puteți încerca cel puțin 1 gol la pauză la cota 1,48.



Comentarii

  1. Iar am reusit performanta sa va ofer 2 ponturi bune. Au fost ocazii mari si rezultatul putea sa fie si mai mare, dar peste 2,5 goluri a iesit. Iar Szukala a inscris in minutele de prelungire ale primei reprize si pontul cu cel putin 1 gol la pauza a fost cu noroc.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu