Comisioane la Skrill si Neteller



Cezar, care este cititor și comentator pe acest site, mi-a propus să scriu un articol comparativ în care să prezint comisioanele Skrill și Neteller.
Skrill(fostul moneybookers) și Neteller sunt 2 portofele online cu care puteți să depuneți sau să retrageți bani de la orice casă de pariuri, cameră de poker sau casino online.
O verificare a identității la Neteller se face simplu. Trimiteți o copie după cartea de identitate prin email.

Comisioane la Skrill și Neteller:
1. Cardul Skrill și Neteller
Comisionul pentru a avea un card Skrill este de 10 euro pe an. La fel este și la Neteller.
O retragere la bancomat făcută cu un card Skrill are un comision de 1,80 de euro.
O retragere la bancomat făcută cu un card Neteller are un comision de 4 euro. La ambele carduri mai apare un comision de schimb valutar în caz că îi retrageți în lei. Dar oricum o retragere Skrill e mai convenabilă decât la Neteller. Ar fi bine să folosiți bancomate care permit retragerea directă în euro. ING are așa ceva.

Suma maximă de bani pe care o puteți retrage în 24 de ore de la un bancomat cu un card Skrill este de 250 de euro. Suma maximă pe care o puteți retrage pe zi cu un card Neteller de la un bancomat este de 750 de euro.

Cu un card Skrill puteți să faceți retrageri de bani de la orice bancomat din lume. Puteți să faceți cumpărături la magazinele de la noi sau de afară fără nicio problemă. Comisionul la cumpărături este 0.
La fel este și în cazul cardului Neteller.

2. Trimitere bani
Dacă vreți să trimiteți bani de la un cont Skrill la altul, comisionul este de 1% din suma trimisă. Dacă de exemplu trimiteți 35 de euro, o să plătiți 0,35 cenți. Dacă trimiteți 160 de euro, taxa este de 1,6 euro. Taxa maximă este de 10 euro.
La Neteller dacă trimiteți bani de la un cont Neteller la altul comisionul este 0.

3.Încărcare bani
Dacă vreți să încărcați bani prin cont bancar în conturile Skrill sau Neteller comisionul este 0. Retragerea în cont bancar din Skrill sau Neteller ajunge în 2-5 zile lucrătoare.
Dacă încărcați prin card bancar Visa, Visa Electron sau Master Card contul de Skrill, trebuie să plătiți un comision de 1,90%. La fel este și la Neteller. E indicat să aveți contul în aceeași monedă cu portofelul online.

Alte comisioane
Dacă nu faceți o tranzacție sau o autentificare în contul Skrill cel puțin o dată la 12 luni, va trebui să plătiți o taxa de 1 euro din fondurile existente. Trebuie să fiți activ din când în când dacă aveți un cont la Skrill.
Comisionul de mai sus este valabil și pentru Neteller.

Comentarii