Klaus Iohannis este presedintele Romaniei



Klaus Iohannis este președintele României, iar Ponta a primit o lovitură dură din partea poporului român. Ponta a zis: Poporul are întotdeauna dreptate!
Știu că ăsta e un site despre pariuri, dar o să scriu un singur articol despre politică. Vreau doar să subliniez câteva idei.

1. Să nu îi mai aud pe ăștia de la UDMR că ungurii nu au drepturi în România. Românii au votat un președinte de etnie germană. Românii au votat un președinte care nu e ortodox. Românii au votat un politician de bun-simț. Și încă ceva domnilor de la UDMR: Harghita este județul cu cea mai mică prezența la vot. Ungurii votează doar la alegeri parlamentare, adică doar pe interes. În România avem președinte neamț și suntem pro Europa. Nimeni nu încalcă drepturile românilor de altă etnie.

2. Este pentru prima oară după mulți ani când internetul câștiga alegerile. Când un român din Londra, Madrid sau Torino filma ceva sau făcea o poză, noi, cei aflați în țara, le publicam imediat pe Facebook, Twitter sau Instagram. In plus am ieșit la vot si nu am stat la căldură. Poporul român nu mai este divizat. Și cei plecați în afară și noi am votat și nu am mai găsit scuze, zicând: Mă piș pe el de vot!

3. Trebuie să se rezolve cât mai repede problema voturilor românilor din diaspora. Nu este posibil ca românii noștri să stea 8 ore la cozi doar ca să voteze. Au leșinat femei la coadă la vot în Franța sau Anglia, la fel cum leșinau femeile vara la coadă la ulei pe vremea lui Ceaușescu. Nu mai vreau să văd cozi.

Comentarii