Manchester City - Bayern Munchen



Manchester City va avea viață grea pe teren propriu, marți seară în Champions League, atunci când o va întâlni pe Bayern Munchen. Nebunul de Yaya Toure s-a enervat în meciul pierdut acasă din etapa trecută cu CSKA Moscova și a fost eliminat. Fernandinho, care era al doilea mijlocaș la închidere, a fost eliminat și el. E greu pentru echipa gazdă in aceste condiții să o învingă pe Bayern Munchen, deși echipă condusă de Josep Guardiola este deja calificată în primăvara europeană cu 4 victorii din tot atâtea meciuri de fotbal.

Manchester City are nevoie de un succes pe teren propriu dacă mai vrea să creadă în calificarea din grupele Ligii Campionilor. Se află pe ultimul loc în Grupa E cu doar 2 puncte după 4 meciuri. Marea problemă a englezilor este că Bayern Munchen este neînvinsă în ultimele 18 meciuri și nu cred că dorește să întrerupă recordul prea curând.

Echipă gazdă are un atac care își face datoria pentru că a marcat de fiecare dată în ultimele 9 meciuri. Fisura în această echipă o reprezintă apărarea pentru că a primit goluri în 83% din toate meciurile disputate acasă.
Manchester City marchează des în prima repriză în meciurile din Champions League. A înscris 2 goluri până în minutul 15, 1 gol până în minutul 30 și încă 1 gol până în minutul 45. În a doua repriză nu a marcat deloc.

Bayern Munchen merge ceas în Bundesliga unde a câștigat în ultima etapă cu 4-0 contra celor de la Hoffenheim. Golurile au fost marcate de Mario Goetze în minutul 23, Robert Lewandowski în minutul 40, dracul de Arjen Robben în minutul 82 și Sebastian Rode în minutul 87.
Bayern Munchen se află pe primul loc în Germania cu 30 de puncte, are 3 victorii și un egal în ultimele 4 meciuri, iar golaverajul general arată așa: 31 de goluri marcate și doar 3 goluri primite.
Echipa germană nu a primit gol în 80% din meciurile disputate în deplasare, iar în 75% dintre meciuri a condus la pauză.

La meciul de marți seara Manchester City - Bayern Munchen din Champions League o să pariez pe victoria nemților la cota 2,10. Un pariu interesant mi se pare și peste 2,5 goluri la cota 1,75. Egalul înseamnă eliminare pentru Manchester City și mă aștept la un meci cu goluri multe.



Comentarii

  1. Manchester City - Bayern Munchen scor final 3-2. Primul pariu cu victoria nemtilor nu a iesit, dar al doilea pariu cu peste 2,5 goluri a iesit repede.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu