Inter - Udinese, prima victorie a lui Mancini in al doilea mandat pe banca nerazzurilor?

Duminica de la ora 21:45 (in direct pe Digisport 1) pe stadionul Giuseppe Meazza se intalnesc Internazionale Milano si Udinese Calcio. Inaintea disputarii partidei Udinese se gaseste desupra Interului in clasamentul dupa 13 etape. Echipa lui Stramaccioni se afla pe locul 9 cu 18 puncte, in timp ce trupa patronata de Erick Thohir se afla abia pe locul 11 cu 17 puncte. In cazul unei victorii care este de asteptat, nerazzurii vor trece peste "zebrette". Desi in campioant se chinuie, in Europa League Inter este calificata in faza eliminatorie, strangand 11 puncte.

Antonio Di Natale este in continuare golgheterul lui Udinese desi are 37 de ani. In acest sezon a inscris 7 goluri in 12 prezente in tricoul echipei din regiunea Friuli - Venezia. (sursa poza: news.superscommesse.it)

Recordul dintre cele 2 echipe in Serie A este urmatorul: Inter are 38 de victorii, Udinese are 19 victorii, iar 25 de partide s-au incheiat la egalitate. Cele 2 echipe au inregistrat un singur egal in ultimele 12 intalniri: 0-0 in martie 2014 pe Meazza.
Udinese este neinvinsa in ultimele 3 vizite la Milano (2 victorii si un egal).
Nerazzurii au 4 meciuri consecutive in campionat fara victorie (2 egaluri si 2 infrangeri). Este cea mai slaba perioada de la cele 5 partide fara victorie din perioada ianuarie - februarie 2014.
Echipa condusa de Roberto Mancini a reusit sa inscrie in ultimele 7 partide jucate pe teren propriu.
Desi pare greu de crezut, Udinese travereseaza o criza mai mare decat Inter, avand 5 partide fara victorie in Serie A. Acest lucru se intampla pentru data din noiembrie 2012. 
Udinese are cel mai slab atac in deplasare in campioant (alaturi de Atalanta), reusind sa marcheze decat 2 goluri. Desi are un numar scazut de goluri in deplasare, echipa antrenata de Andrea Stramaccioni a strans 4 puncte din cele 6 jocuri disputate in deplasare (1-0 la Lazio si 1-1 la Palermo). Ambele goluri in deplasare au fost marcate de Cyril Thereau.
Ofensiva lui Udinese este atat de slaba departe de casa, incat in partida din etapa trecuta jucata la AC Milan nu a trimis niciun sut pe poarta. Este pentru prima data din noiembrie 2010, cand "Micile Zebre" nu reusesc sa cadreze un sut intr-un meci din deplasare.
Singurul gol al lui Juan Jesus in Seria A a venit tocmai impotriva lui Udinese in mai 2013.


Primul XI al celor 2 echipe
Inter (4-3-3): Handanovic - Dodo, Jesus, Ranocchia, Campagnaro - Guarin, Medel, Kuzmanovic - Kovacic, Icardi, Palacio
Udinese (4-3-1-2): Karnezis - Piris, Danilo, Heurtaux, Widmer - Guilherme, Allan, Badu - Kone - Di Natale, Thereau

Indisponibili
Inter: Jonatahan, Hernandes (accidentati), Nagatomo, Vidic (incerti)
Udinese: Muriel (accidentat), Domizzi (suspendat)

Partida va fi condusa de Andrea Gervasoni care va ajutate la margini de Claudio La Rocca si Fabrizio Posado.


Roberto Mancini a prefatat partida cu Udinese si a discutat mai multe subiecte cu presa:"Putem construi pe fotbalul pe care il jucam in acest moment. Consider ca nu jucam atat de rau dupa 2 saptamani de munca impreauna cu echipa. Este clar ca ne lipseste cate ceva in anumite pozitii. [...] Este important sa castigam, fara sa mai facem greselile individuale, care ne-au costat punctele in partida cu Roma. Echipa castiga in incredere si acest lucru este important pentru mine. Fanii s-au obisnuit cu succesul. Acuma depinde de noi sa ii castigam, pentru ca altfel se vor indeparta si mai mult. Daca multimea vede ca ne luptam pentru fiecare minge, atunci se vor intoarce alaturi de noi si ne vor sustine".
In acesta saptamana, lui Roberto Mancini i s-a adus un antrenor secund. Este vorba despre brazilianul Sylvinho, care i-a fost jucator la Manchester City. Italianul isi lauda noul membru al echipei de antrenori:"Este un tip extraordinar si a castigat totul cu Arsenal, Barcelona si Manchester City. Va fi de folos jucatorilor. Va avea impact mai ales asupra tinerilor pentru ca este mai apropiat de varsta lor si de asemenea stie mai multe limbi straine".

Dejan Stankovic este anternorul secund al celor de la Udinese si a vorbit in fata presei despre relatia de prietenie cu Stramaccioni. "M-am inteles cu Strama dupa prima conversatie. La un moment dat am avut si o cearta, insa acest lucru nu a facut decat sa ne intareasca prietenia. Ne intelegem imediat. Stramaccioni este nebun dupa fotbal, este un profesionist al carui creier merge cu 300 km/h. Citeste bine jocul si sunt sigur ca va avea o cariera excelenta".
Intrebat daca ii lipseste postura de jucator, sarbul a raspuns: Sincer sa fiu, nu. Am dat destule acestui sport si am primit de toate in cariera mea, insa acum ma concentrez asupra noi mele slujbe. Bineinteles ca jocul de pe Meazza va fi special, pentru ca am jucat 10 ani la Inter. Voi trai atat de multe stari duminica, pentru ca ma intorc pe stadionul unde am evoluat in atatea batalii. A fost o perioada importanta atat pentru mine cat si pentru Inter, pentru ca am scris istorie impreuna si i-am multumit intotdeauna lui Massimo Moratti pentru ca mi-a acordat sanse de a purta acest tricou. 
Deki, cum e poreclit noul antrenor secund al lui Udinese, a vorbit si despre Roberto Mancini. "Mi-a fost prima data coechipier si apoi antrenor. Am invatat multe de la el. Este un antrenor mare si jucatorii lui Inter sunt foarte norocosi sa il aiba ca manager".
Stankovic a fost coechipierul lui Mancini la Lazio Roma. Sarbul a castigat 5 titluri ale Italiei, 4 Cupe ale Italiei, 4 Supercupe ale Italiei, 1 Champions League si 1 Campionat al Cluburilor, retragandu-se din tricoul nerazzurilor in iulie 2013.

Peste 1 gol asiatic in prima repriza (1,90). In prima parte a meciurilor lui Inter s-au marcat 21 de goluri in timp ce in prima repriza a jocurilor lui Udinese s-au marcat 16 goluri. Echipa lui Mancini va cauta sa inscrie din prima repriza pentru a controla jocul, in timp oaspetii ar putea specula un contraatac.
Inter cu handicap -0.5 in prima repriza (1.975). Pariul va fi castigator daca gazdele vor conduce la pauza. Trupa nerazzura nu isi mai permite sa piarda puncte, si vor da totul pentru a controla partida de la capat la coada, de aceea sunt sanse destul de mari ca acest pariu sa fie castigator, chiar daca ultimele 3 partide pe Meazza au fost X pauza.

Comentarii

  1. Scor la pauza 1-0, gol marcat de Mauro Icardi in minutul 44.
    Miza primului pariu este returnata pentru ca s-a inscris fix un gol in prima repriza, in timp ce al 2-lea pariu este castigator, Inter conducand dupa prima repriza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti mai mereu inspirat cu pariurile la pauza. Handicapul asiatic cu cel putin 1 gol in prima repriza mereu mi s-a parut lipsit de riscuri.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu