Liverpool - Swansea, ultimul meci din Premier League in 2014

Luni, 29 decembrie de la ora 22:00, in direct pe Dolcesport, se desfasoara ultimul meci al etape a 19-a din actualul sezon de Premier League intre Liverpool si galezii de la Swansea. Cele 2 echipe sunt vecine de clasament, oaspetii gasindu-se pe locul 8 cu 28 de puncte, in timp ce cormoranii sunt pe locul 9 cu 25 de puncte. 
In sezonul trecut, in campionat, cormoranii au strans 4 puncte, dupa 2-2 in tur pe Liberty Stadium si 4-3 pe Anfield Road. Cele 2 echipe s-au intalnit deja in acest sezon: in Cupa Ligii Angliei, cormoranii invingand cu scorul de 2-1 (0-0), golurile fiind marcate de Balotelli `86, Lovren 90+5` respectiv Emnes `65.


Sperantele de victorie in acest meci ale lui Brendan Rodgers stau mai ales in inspiratia lui Raheem Sterling. (sursa poza: caughtoffside.com)


Daca in primele 3 partide din Premier League s-au marcat decat un singur gol, in urmatoarele 3 s-au inscris nu mai putin de 16.
In ultimele 2 meciuri directe, in primele 5 minute s-au marcat 3 goluri, deci ne putem astepta la o reusita in primele 10 minute (5,00). 
Brendan Rodgers este managerul care a promovat-o pe Swansea in Premier League, cand actualul antrenor al lebedelor, Gary Monk facea parte din lotul echipei. Dupa sezonul de debut in prima liga engleza, el a parasit clubul si a devenit managerul cormoranilor.
Daniel Sturridge a marcat de 4 ori impotriva lebedeor in 3 partide de campionat, insa el va lipsi, fiind accidentat.
Fostul jucator al celor de la Liverpool, Jonjo Shelvey a marcat in ambele partide disputate impotriva cormoranilor.
Liverpool a castigat decat 2 din ultimele 8 partide jucate pe teren propriu.
Partida din sezonul trecut de pe Anfield, incheiata cu scorul de 4-3 pentru cormoranii este meciul cu cele mai multe goluri in care a fost implicata Swansea, luand in considerare doar intalnirile din Premier League.
Wilfried Bony a inscris primul gol al partidei din 3 din ultimele 4 deplasari ale lebedelor.


XI-le probabil al celor 2 echipe
Liverpool (3-4-3): Mignolet - Sakho, Skrtel, Can - Markovic, Leiva, Gerrard, Henderson - Coutinho, Sterling, Lallana
Swansea (4-2-3-1): Fabianski - Taylor, Williams, Fernandez, Richards - Sung-Yeung, Shelvey - Routledge, Sigurdsson, Dyer - Bony
Indisponibili
Liverpool: Sturridge, Johnson, Allen (accidentati), Lovren, Jones (incerti)
Swansea: Montero, Britton (incerti)
Arbitru: Andre Marriner 

Gary Monk a prefatat partida, laudandu-l pe prietenul sau Brendan Rodgers. "Este la 7 puncte de un loc in primele 4 si este persoana potrivita pentru acesta treaba. Fiecare manager trece prin momente dificile, stiu ca voi trece si eu, dar sunt sigur ca va depasi acesta perioada. De cele mai multe ori, Liverpool are rezultate bune, insa jocul este si mai bun decat lasa rezultatele sa se vada. Prietenia mea cu Brendan [Rodgers] nu va fi amenintata de acest meci, chiar daca fiecare dintre noi isi doreste victoria".
Managerul nordirlandez il va lasa pe amicul sau englez sa foloseasca baza de antrenament inaintea meciului cu Tranmere din Cupa Angliei de pe 3 ianuarie.
Capitanul lebedelor, Ashley Williams este de parere ca nu ar trebui sa surprinda pe nimeni daca Swansea va obtine victoria pe Anfield. "Putem sa mergem oriunde si sa invingem. Dar stim ca trebuie sa dam totul de fiecare data, pentru ca fiecare echipa din campionat este atat de buna, incat atunci cand nu dai 100%, te pedepeseste. O sa fie foarte complicat, dar vom incerca totul pentru a o invinge pe Liverpool pe Anfield".

Sugestii pentru pariuri
Ambele marcheaza si peste 2,5 goluri (2,20). Atat Liverpool. cat si Swansea sunt echipe care cauta poarta direct, nu exagereaza cu faza de constructie, in ciuda faptului ca nu au un numar de goluri inscrise care sa impresioneze. In aceasta partida, cormoranii vor cauta cu siguranta victoria, dar sa nu uitam ca si ofensiva oaspetilor este destul de periculoasa. De aceea mizam pe cel putin 3 goluri, reusitele venind in ambele porti.
X pauza (2,30). Cormoranii au inregistrat 11 rezultate de egalitate la pauza, iar 6 dintre ele au venit pe teren propriu. De partea cealalta, lebedele au si ele 6 X-uri la pauzele meciurilor din deplasare. Astfel ca sunt sanse sa se intample si in aceasta partida un rezultat de egalitate dupa primele 45 de minute.

Comentarii

  1. Liverpool - Swansea 4-1, prima recomandare este castigatoare, insa a 2-a este pierzatoare, la pauza scorul fiind 1-0.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu