Realizari in 2014




Realizări în 2014
1. În 2014 peste 110.114 pariori au vizitat acest site și peste 203,411 articole au fost citite de cei care își încearcă norocul la pariuri zilnic.
Eu și Vlad Dobroteanu am scris articole des și de la anul vom scrie și mai des ca să aveți ce citi dimineața sau înainte de a paria un meci.
2. În februarie 2014 am cumpărat domeniul www.pariusigur.ro ca să nu se facă niciodată confuzie între siteuri. Dacă cineva incerca să deschidă alt site cu același nume cu termintia .ro în loc de .com, așa cum e siteul nostru, nu era bine. Tot atunci am cumpărat emailuri profesionale, iar dacă aveți vreo întrebare mă găsiți la florin@pariusigur.com

3. Pe 4 aprilie 2014 am împlinit 4 ani de când scriu pe acest blog.
4. În luna iunie am avut cei mai mulți cititori din acest an: 10.682. Asta s-a întâmplat și pentru că în perioada aceea a fost Campionatul Mondial de Fotbal și Vlad și cu mine am scris des. Mai țineți minte înfrângerea Braziliei în fața Germaniei?

5. În iulie am modificat aspectul siteului și am adăugat câteva pagini noi ca: Pariuri sigure, Clasamente, Peste 2,5 goluri, Live Score sau Case asiatice.
6. În august 2014 am cumpărat domeniul www.casedepariuri.org. Nu am scris multe articole pe acel site pentru că aștept să se schimbe legea pariurilor online și la noi.

7. În noiembrie 2014 am ajuns să avem peste 845 de followers pe twitter și 3.468 de oameni sunt interesați de articolele noastre pe google+ și peste 1100 de likeuri pe pagina dedicată siteului Pariusigur.com.

Știu că sunt doar articole despre pariuri pe acest site, dar în același timp sunt momente din viața mea. Nu credeam că acest site va avea o audiență așa mare, peste 100.000 de cititori pe an pe această nișă de sport și pariuri online. Fac acest lucru de 4 ani și va mulțumesc pentru că fără voi(pariori, comentatori, cititori, abonați prin email) acest site nu ar reprezenta nimic.


Comentarii