Bonus de la bet-at-home pentru clientii vechi




Acum câteva zile am primit un email de la bet-at-home în care sunt informat că am dreptul la un bonus: Un cadou pentru noul an.
Acest bonus este valabil pentru clienții vechi. Eu am cont la bet-at-home de câțiva ani de zile.
Bonusul este în valoare de 200 euro la o depunere de 200 de euro și este valabil până pe 8 februarie 2015.
Dacă aveți cont la această casă de pariuri, ar trebui să verificați emailul sau contul de pariuri și poate aveți o surpriză plăcută.

Termenii si condițiile pentru acest bonus sunt următoarele:
1.Oferta de bonus este valabilă de pe 21.01. (00:00 CET) până pe 08.02.2015 (ora 23:59). Ca bază de calcul pentru stabilirea sumei reprezentate de bonus serveşte valoarea tuturor depunerilor care au fost realizate de la începutul perioadei promoţionale şi până la răscumpărarea bonusului prin introducerea codului. În cazul depunerilor prin transfer bancar se ţine cont de data intrării banilor în contul nostru bancar.

2.Bonusul maxim este 200 EUR. La depuneri mai mari de 200 EUR bet-at-home.com creditează ca bonus în contul de pariuri 200 EUR.

3.Suma depusă plus suma reprezentată de bonus trebuie să fie pariată în decursul a 90 de zile de şase ori (6x) la o cotă minimă de 2.00 (valabilă atât pentru pariurile simple, cât şi pentru pariurile combinate), înainte ca o retragere să poată fi solicitată. Clienţii care au depus mai mult de 200 EUR, trebuie să parieze în total 2.400 EUR. (În cazul clienţilor din Germania, datorită taxei de pariere rezultă o sumă maximă de 2.520 EUR).

4.Bonusul este valabil exclusiv pentru dvs., pentru pariurile sportive şi cele live. Alte produse bet-at-home.com nu sunt incluse în această ofertă.

Comentarii

  1. Mersi frumos. Prinde numai bine cat sa imi platesc chiria pe luna februarie :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Florine, am o intrebare la adresa ta: ai idee de ce cumpara oamenii conturi bet365? Am inteles ca nu se mai pot deschide conturi. Bine, dar cum depui si cum retragi de pe conturile altora, fara sa ai probleme? As fi recunoscator sa imi dai un raspuns, daca ai idee cum e mersul. Mersi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de ce cumpara lumea conturi bet365. In cazul conturilor vechi poti sa depui si sa retragi in continuare de la bet365. Poti sa joci la pariuri la bet365 in continuare daca ai cont vechi.

      Ștergere
    2. Ce nu inteleg eu este cum depun cei care vor cumpara conturile. Presupun ca nu le dau aia cardurile. Si, dupa aia, cum retrag? :)

      Ștergere
    3. Nu stiu ce sa iti raspund la intrebarea asta. :D E clar ca nimeni nu isi da cardul unui strain. Probabil se folosesc de skrill.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu