Montpellier - Marseille da startul etapei a XIX-a in Ligue 1

Vineri de la ora 21:30 (in direct pe Digisport 1) pe Altrad Stadium din Montpellier se disputa partida dintre echipa din localitate si liderul campionatului Olympique de Marseille. Impactul antrenorului argentian Marcelo Bielsa este evident la o echipa care are lot inferior valoric fata de campioana PSG, in timp ce campioana din sezonul 2011/2012 este la jumatatea clasamentului la 7 puncte distanta de prima echipa care retrogradeaza. In campionatul trecut, fiecare din cele 2 echipe a castigat in deplasare: Montpellier a castigat pe Stade Velodrome cu scorul de 2-0, in timp ce fenicienii au castigat in departamentul Herault cu scorul de 3-2.

Andre Pierre Gignac a inscris 2 goluri in partida din Cupa Frantei dintre Grenoble si OM, insa nu a fost suficient pentru accederea in turul urmator al competitiei. Devine el letal in deplasarea de la Montpellier? (sursa poza: hiilkubad.com)

Atat Montpellier cat si Marseille au disputat primul meci in 2015 si au pierdut calificarea in Cupa Frantei. Duminica trecuta, Marseille a pierdut la penalty-uri meciul din deplasarea de la Grenoble, dupa 2-2 la finalul jocului si 3-3 dupa 120 de minute. Echipa din liga a 4-a franceza a castigat la loviturile de departajare cu 5-4, singura ratare a echipei lui Bielsa fiind cea a lui Florian Thauvin. Luni, Montpellier a pierdut pe teren propriu in fata lui PSG cu scorul de 3-0, dupa ce la pauza fiind scorul a fost alb, 0-0. In partida din tur, Montpellier s-a impus chiar pe Stade Velodrome cu scorul de 2-0 (1-0), insa dupa acest meci, OM "a cules" 8 victorii consecutive, care au propulsat-o in varful clasamentului.

Site-ul oficial al clubului din regiunea Languedoc-Rossillon a avertizat spectatorii asupra grevei angajatilor de la reteaua de tramvaiuri din oras, ce va avea loc chiar in ziua jocului cu marseillezi si a recomandat rute ocolitoare pentru a ajunge mai usor la stadion.

XI-le probabil al celor 2 echipe
Montpellier XI (4-3-3): Jourden - Congre, Kaoutari, Hilton, Deplagne - Lasne, Martin, Marveaux - Mounier, Berigaud, Sanson
Marseille XI (4-2-3-1): Mandanda - Mendy, Morel, Fanni, Djedje - Imbula, Romao - Thauvin, Payet, Batshuayi - Gignac
Arbitru: Benoit Bastien

Indisponibili
Montpellier: Jonas Martin (incert), Jamel Saihi (plecat la nationala Tunisiei), Siaka Tiene (plecat la nationala Coastei de Fildes). Tunisia si Coasta de Fildes participa la Cupa Africii pe Natiuni.
Marseille:  Romain Alessandrini (accidentat), Abdel Barrada (incert), Nicolas N`Koulou (plecat la nationala Camerunului), Andre Ayew (plecat la nationala Ghanei), Alexander N`Doumbou (plecat la nationala Gabonului). Atat Camerunul si Gabonul cat si Ghana participa la Cupa Africii pe Natiuni.

Sugestii pentru pariuri
Repriza in care se inscriu mai multe goluri - repriza secunda (2,10). In a reprizele secunde ale meciurilor lui OM s-au marcat nu mai putin de 32 de goluri, iar Montpellier inregistreaza si ea un numar mai mare de goluri in repriza a doua a meciurilor. Este posibili ca si in aceasta partida, cele 2 echipe sa se incalzeasca mai greu si sa dea totul dupa pauza.
Peste 1,5 goluri inscrise de OM (2,20 la william hill). Trupa condusa de Marcelo Bielsa va cauta sa stearga rezultatele slabe din deplasare (1 singur punct strans in ultimele 4 jocuri afara) si eliminarea din Cupa Frantei, si este de asteptat sa atace in valuri, in ciuda lipsei lui Andre Ayew.

Comentarii

  1. Scor final 2-1 (1-0). S-au inscris mai multe goluri in a 2-a repriza, insa OM nu a reuist sa macheze 2 goluri, astfel ca prima sugestie este castigatoare, iar a doua este pierduta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu