Mai multe informatii despre PS5 si PS4




Suntem in 2024 si deja a aparut de ceva vreme PlayStation 5, iar acum are si un pret accesibil. In primele luni de aparitie PS5 era foarte greu de gasit, il cumparau unii pe sub mana si il vindeau la suprapret, dar intre timp lucrurile au intrat in normal si aproape oricine isi poate permite un PS5. Daca nu stii unde sa gasesti o oferta PlayStation 5, ai ajuns unde trebuie pentru ca am facut eu un  research peste toate preturile din Romania, iar link-ul te duce la un pret ok pentru orice buget pentru jocuri de ultima generatie.

In trecut am căutat să îmi cumpăr FIFA 15 pentru PS4 și am găsit diferite prețuri pentru acest joc de consolă.
În România, prețurile diferă de la un site la altul. La gamestore.ro fifa 15 este 258 de lei, la ventumgames este 265 de lei și la cel.ro este 315 lei.
Pe amazon acest joc il găsiți la prețul de 50 de dolari. La cursul valutar de azi, 07.02.2015, un dolar este 3,85 lei. Deci jocul costă 192,5 lei.

Dacă sunteți băieți deștepți și aveți și o promoție de la amazon prin care nu mai trebuie să plătiți transportul, merită să cumpărați de acolo.
În afară de acest joc mai găsiți jocuri asemănătoare la prețuri bune. Dar despre asta o să scriu în alt articol.

Am scris postarea asta pentru că îmi plac jocurile pentru console PS4, PS3, XBOX.
Îmi place să pariez dar și să fac sport și joc fotbal pe teren sintetic cel puțin de 2 ori pe săptămâna. Mă duc la sală și trag de fiare, fac ju-jitsu brazilian de câțiva ani, ascult rap și îmi plac brunetele care au curul bombat. Sunt prezent pe stadioane, sunt prezent prin baruri, sunt prezent la concertele de muzică bună.
Iubesc divertismentul oferit de filmele bune și cărțile scrise de Stephen King.
Dar și când prind un joc bun de PC sau PS4, nu îl las până nu îl dau peste cap.

Voi ce joc preferați: FIFA 15 sau Pro Evolution Soccer 2015?

Comentarii