Flashscore are goluri in format video


Dacă vreți să vedeți golurile marcate din campionatele puternice din Europa, intrați pe Flashscore.
Acest site de live score are golurile în format video.
Au fost zile în care am căutat minute bune un rezumat al unui meci și nu am găsit nici pe siteurile din România, nici pe cele în limbă engleză sau din alta limbă. Și mi-am amintit ce mi-a zis un prieten că flashscore mă poate ajuta în această privință.

Dacă vă interesează să vedeți golurile marcate într-un anumit meci din Bundesliga, Premier League, Primera Division, Serie A, Ligue 1, etc. trebuie să dați click pe rezultatul meciului. Apoi se va deschide o pagină cu statistica meciului, reușitele jucătorilor din acel meci: goluri, pase de gol, șuturi la poartă, offside-uri, fauturi comise, cartonașe galbene și roșii, etc.
Lângă Standings este pagina Video și dacă dați click acolo o să vedeți golurile marcate în acel meci, dar și un rezumat al partidei de fotbal. În poza de mai jos am făcut o săgeată exact spre video, ca să știți exact unde se află:


Golurile marcate în format video de pe Flashscore sunt oferite pentru campionatele importante, dar nu pentru Belgia, Columbia, Romania, Chile, Danemarca,etc.

Comentarii