Malaga - Valencia, epilogul etapei XXI in La Liga

Luni de la ora 21:45 (in direct pe Digisport 2) pe Estadio La Rosaleda se desfasoara ultimul meci al etapei cu numarul 21 din Primera Division intre Malaga si Valencia. Oaspetii sunt pe locul 4, ce duce in play-off-ul Champions League, insa trebuie sa fie atenti pentru ca Sevilla este la 2 puncte distanta si are un meci mai putin disputat. De partea cealalta, gazdele sunt pe locul 7 la 6 puncte de Villareal, care in acest moment este pe loc de Europa League. Echipa "liliecilor" este mai in forma, avand 4 victorii si 1 egal in ultimele 5 etape, fata de 1 victorie, 2 egaluri si 2 infrageri inregistrate de albicelesti in aceeasi perioada.
In tur, pe Mestalla, Valencia s-a impus clar cu scorul de 3-0 (2-0 la pauza). Golurile au fost marcate de Pablo Alcacer, Dani Parejo si Pablo Piatti. 

Mijlocasul Dani Parejo este golgheterul echipei, inscriind 7 goluri pentru lilieci in acest sezon. Marcheaza el si pe La Rosaleda? (sursapoza:fourfourtwo.com)


Valencia a prelugit contractul lui fundasului Antonio Barragan pana la finalul sezonului 2016/2017. De asemenea, gruparea de pe Mestalla i-a prelungit contractul si atacantului Paco Alcacer pana la sfarsitul sezonului 2019/2020. Atacantul in varsta de 21 de ani s-a declarat foarte incantat ca ramane in continuare in curtea "liliecilor". "Sunt foarte mandru sa raman in continuare la Valencia pentru ca sunt aici inca de cand eram copil. Sunt bucuros sa am o asemenea clauza de reziliere si este o onoare pentru mine sa fiu dorit atat de mult aici. Tot ce trebuie sa fac acum este sa ma concentrez pe joc si sa imi dezvolt jocul in fiecare zi. Vreau sa le dau fanilor Valenciei motive sa fie fericiti". Clauza de reziliere a atacantului este de 80 de milioane de euro.

Dupa 3 victorii consecutive, Malaga nu a reusit nicio victorie in ultimele 4 etape (2 egaluri si 2 infrangeri). De partea cealalta, Valencia este neinvinsa in ultimele 7 jocuri, castigand 5 si remizand 2.
Echipa din Andaluzia este fara victorie in ultimele 4 intalniri impotriva "liliecilor" (un egal si 3 infrangeri), inscriind decat un singur gol in acest interval.
Valencia nu a pierdut niciuna din ultimele 11 confruntari cu echipe din Andaluzia. 
Malaga a castigat nu mai putin de 12 puncte (cele mai multe in campionatul spaniol) dupa ce a fost condusa. De asemenea, "albicelestii" sunt singura echipa din La Liga care nu a pierdut niciun meci dupa ce l-a condus.
Dintre jucatorii care au macar 10 suturi, Dani Parejo este jucatorul cu cea mai buna rata de conversie a suturilor in goluri (43,75%).
Diego Alves a salvat nu mai putin de 3 penalty-uri in acest sezon, egalandu-si performanta din sezoanele 2009/2010 si 2010/2011. In total, portarul a salvat in total nu mai putin de 15 penalty-uri.


XI-le probabil al celor 2 echipe 
Malaga XI (4-2-3-1): Kameni - Antunes, Weligton, Angeleri, Rosales - Camacho, Darder - Castillejo, Amrabat, Samuel - Guerra 
Valenica XI (4-3-1-2): Alves - Gaya, Otamendi, Mustafi, Cancelo - Gomes, Fuego, Perez - Parejo - Negredo, Rodrigo

Indisponibili
Malaga: Roberto Chen, Flavio Ferreira, Serio Sanchez
Valencia: Pablo Piatti, Antonio Barragan

Arbitru central va fi Clos Gomez si va fi ajutat la margini de Javier Aguilar Rodriguez si Luis Marco Martinez. Este primul meci al echipei Malaga in acest sezon cu Clos Gomez la centru, in schimb pentru Valencia este al 2-lea. Liliecii au castigat pe teren propriu cu scorul de 3-1 confruntarea cu Espanyol Barcelona, partida in care Clos Gomez a acordat 2 cartonase galbene si un penalty pentru oaspeti.

De incercat
Valencia cu handicap 0 (1,90). Valencia a castigat la pauza 4 din cele 9 deplasari in La Liga, in timp ce Malaga se zbate pe teren propriu, pierzand la pauza 5 din cele 10 partide jucate pe teren propriu.
Peste 1 gol asiatic in prima repriza (2,05). Valencia a inscris 23 de goluri in prima repriza, fiind la egalitate cu Atletico Madrid. Cele 2 echipe sunt depasite doar de Real Madrid care a marcat 33 de goluri in prima repriza.

Comentarii

  1. Prima predictie este gresita, Malaga conducand cu scorul de 1-0 la pauza.
    Miza este returnata la a 2-a predictie, pentru ca s-a marcat fix un gol in prima repriza.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu