Schalke 04 - Real Madrid in Liga Campionilor




Miercuri, de la ora 21:45, va începe primul meci de calificare din Liga Campionilor dintre Schalke 04 și Real Madrid.
Real Madrid este favorită în această dublă manșa cu nemții, deși jocul albilor nu prea a mai strălucit în ultima vreme. În ultimele 4 meciuri din campionatul Spaniei, Real are o înfrângere la scor(0-4) pe terenul echipei Atletico Madrid și 3 victorii cu Deportivo, FC Sevilla și Real Sociedad.
Schalke 04 a fost învinsă în ultima etapă din Bundesliga pe terenul echipei Frankfurt cu 1-0. Dar în penultima deplasare pe terenul lui Bayern Munchen, echipa gazdă de miercuri seară a scos un egal după un meci de fotbal defensiv. În afară de aceste 2 rezultate, Schalke a mai obținut 2 victorii în ultimele etape pe teren propriu cu Monchengladb. și Hannover 96 terminate cu același scor 1-0.

Cotele la pariuri sportive Schalke 04 - Real Madrid:
Schalke 04 are cota 8 la victorie, egalul are cota 5,20 și victoria echipei Real Madrid are cota 1,46. Pariul peste 2,5 goluri are cota 1,55 și sub 2,5 goluri are cota 2,76. Ambele marchează are cota 1,77. Peste 1,5 goluri în prima repriză are cota 2,18 și sub 1,5 în primele 45 de minute are cota 1,69.

Schalke 04 a pierdut pe teren propriu cu 6-1 anul trecut în fața Realului în Champions League, dar anul ăsta nu cred că se va mai întâmpla la fel. Echipa gazdă înscrie mai mereu când joacă acasă pentru că are un procent de 91% cel puțin 1 gol marcat pe teren propriu. De când a venit Di Matteo la cârma echipei germane, stilul lui Schalke 04 a devenit defensiv. Marchează 1 gol și apoi omoară jocul și nu mai primește gol. Jualian Draxler și Jefferson Farfan au probleme medicale.
Real Madrid se confunta cu probleme de lot. James Rodriguez, Sergio Ramos și Luka Modric sunt accidentați și nu pot juca miercuri.
Real Madrid a câștigat 75% din meciurile jucate din deplasare și 87% din toate partidele jucate de albi s-au terminat cu peste 2,5 goluri.
Real a condus la pauză în 74% din meciurile de fotbal jucate în acest sezon.

O să pariez la meciul Schalke 04 - Real Madrid ambele marchează sau GG la cota 1,77. Puteți încerca și peste 2,5 goluri la cota 1,55.

Comentarii

  1. Eu am mers de aceasta data pe o victorie clara a Realului. Sa speram ca in aceasta seara vor iesi mai bine meciurile, ca ieri a fost un fiasco total :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-a impresionat in ultima vreme Real Madrid, iar Schalke 04 face bine faza defensiva. Stii ca dupa ce Real a pierdut cu 4-0 la Atletico, Cristiano Ronaldo si-a facut ziua de nastere in club, iar Ramos si Iker Casillas au refuzat invitatiile la petrecere? Nu prea e o atmosfera buna in vestiarul Realului.

      Ștergere
  2. pariu sigur..........pffffffffffffffffffffff
    praffffffffff

    RăspundețiȘtergere
  3. Schalke 04 a avut o bara la un sut puternic din afara careului in a doua repriza. Nu a intrat si praffff si pulbere s-a ales de pontul meu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu