Cote pariuri la Atletico Madrid - B. Leverkusen si Monaco - Arsenal




Marți seară, de la ora 21.45, o să aflăm care sunt următoarele echipe care se vor califica în primele 8 din Champions League. Până acum s-au calificat mai departe: PSG(surpriză neașteptată pentru că a eliminat-o pe Chelsea în 10 oameni după eliminarea lui Ibra în min.32), Real Madrid, FC Porto și Bayern Munchen.

In primul meci Arsenal a fost învinsă fără drept de apel acasă de Monaco cu 3-1 și va încerca să se califice și să joace ofensiv. Asta este singura șansă e echipei condusa de Arsène Wenger.
Atletico Madrid va încerca să întoarcă rezultatul din tur. Spaniolii au pierdut cu 1-0 pe terenul celor de la B. Leverkusen, dar scorul putea să fie mai mare pentru că nemții au avut câteva ocazii mari.

Cote pariuri la Atletico Madrid - Bayer Leverkusen și Monaco - Arsenal:
Atletico Madrid - Bayer Leverkusen
Atletico Madrid are cota 1,71 la victorie, egalul are cota 4 și victoria echipei Bayer Leverkusen are cota 5,9. Pariul peste 2,5 goluri are cota 2,20 și sub 2,5 goluri are cota 1,76. Ambele echipe marchează are cota 2,14. Calificarea echipei Atletico Madrid în primele 8 în Champions League are cota 2,28 și calificarea echipei Bayer Leverkusen are cota 1,77.

Monaco - Arsenal
Monaco are cota 3,30 la victorie, egalul are cota 3,55 și victoria echipei Arsenal are cota 2,36. Pariul peste 2,5 goluri are cota 2,02 și sub 2,5 goluri are cota 1,93. Ambele marchează sau GG are cota 1,80. Calificarea echipei Monaco mai departe în Liga Campionilor are cotă mică dar destul de sigură: 1,14 și calificarea echipei Arsenal are cota 8.

Comentarii