Ibrahimovic a luat rosu meritat?




Ibrahimovic a luat cartonașul roșu direct în minutul 32 la o intrare prin alunecare la Oscar, in meciul Chelsea - PSG scor final 2-2. La prima vedere mi s-a părut că a intrat cu talpa sus. Dar reluarea a arătat altceva. Amândoi jucătorii au intrat prin alunecare și cred că Zlatan merita doar galben.
Zlatan Ibrahimovic a declarat: "Jucătorii lui Chelsea au venit toți în jurul meu. Parcă aveam 11 bebeluși pe lângă mine.
Când arbitrul mi-a arătat cartonașul roșu nu știam ce să fac: să râd sau să mă enervez".

Voi ce credeți? Ibrahimovic a luat roșu meritat?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Handicap asiatic pe goluri marcate under si over