Stiri din sport




1.Știați că primii 4 marcatori din Serie A sunt toți din Argentina?
Pe locul 1 se află Icardi(Inter) și Tevez(Juventus) cu câte 14 goluri marcate, pe locul 2 se află Dybala de la Palermo cu 12 goluri și pe locul 3 se află Higuain de la Napoli.

2.Ronda Rousey a câștigat meciul de MMA cu Zingano în 14 secunde. Este un nou record pentru un meci de titlu terminat înainte de limită.
Cat Zingano era cea mai periculoasă adversară pentru Ronda înaintea întâlnirii de mixt martial arts din acest weekend. Recordul realizat de Ronda îl puteți viziona aici MMA

3.Doar 3 echipe de fotbal din cele 8 care au venit din Champions League s-au calificat mai departe în Europa League. Acestea sunt: Roma, Zenit și Ajax.
Echipele eliminate din Europa League sunt: Liverpool care a pierdut calificarea la lovituri de la 11 metri cu Besiktas; Athletic Bilbao care a fost eliminată de Torino; Sporting eliminată cu scorul general de 0-2 de echipa germană Wolfsburg; Anderlecht eliminată de Dinamo Moscova cu scorul general de 1-3 și Olympiacos eliminată de Dnipro cu scorul general 2-4.

4. Echipa Anderlecht are cei mai mulți suporteri în competiția UEFA Youth League. La un meci al echipei de tineret au venit 12.871 de suporteri belgieni.

5. În ultimele 10 partide dintre echipele din Premier League și Barcelona, echipa catalană a câștigat 4, a făcut 5 egaluri și are o singură înfrângere.



Comentarii