Arsenal - Chelsea




Arsenal - Chelsea este meciul primelor 2 clasate din Premier League. Chelsea se află pe primul loc cu 76 de puncte, iar Arsenal este pe locul 2 cu 66 de puncte.
Wenger este un specialist în a pierde meciuri împotriva lui Mourinho. De 12 ori s-au întâlnit cei 2 antrenori și Wenger nu a câștigat niciodată.
Într-o declarație dată de curând Wenger a spus: "Este ușor să te aperi".
Mourinho i-a răspuns: "Dacă este ușor să te aperi de ce Arsenal a pierdut acasă cu 3-1 cu Monaco în Champions League. Trebuia să facă 0-0 acasă și să învingă la Monaco. Nu e ușor să te aperi".

Cotele la pariuri sportive la meciul Arsenal - Chelsea:
Arsenal are cota 2,48 la victorie, egalul are cota 3,25 și victoria echipei Chelsea are cota 3,40. Pariul peste 2,5 goluri are cota 2,26 și sub 2,5 goluri are cota 1,75. Pariul ambele echipe marchează are cota 1,91.

Arsenal are 9 victorii și o singură înfrângere în ultimele 10 partide din Premier League. Dar mâine o întâlnește pe Chelsea. Și toată lumea cunoaște stilul lui Mourinho: echipa lui parchează autocarul în fața porții și câștiga fără să practice un fotbal spectaculos.
Arsenal este într-o formă excelentă în ultima vreme și cred că va înscrie și mâine împotriva lui Chelsea. 8 din meciurile lui Arsenal din ultimele 10 au fost cu peste 2,5 goluri marcate.

Chelsea are 2 scoruri favorite: 1-0 și 1-1. Echipa lui Mourinho câștiga fără să înscrie multe goluri. La 1-0 sau 2-0 nu mai forțează motoarele și se mulțumește cu o apărare beton. Pentru portughez doar rezultatul contează, nu și mijloacele prin care se obține acel rezultat.

O să pariez la Arsenal - Chelsea peste 2 goluri la cota 1,80. Puteți încerca și x2 la cota 1,60. Nu cred că va obține Wenger prima victorie împotriva lui Mourinho.





Comentarii

  1. Cota de 1,60 la x2 propusa a iesit pentru ca meciul s-a terminat 0-0. Primul pariu propus a fost gresit pentru ca nu s-au marcat goluri in Arsenal - Chelsea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu