Bayern Munchen - Porto, in returul din Champions League




În primul meci din tur, pe stadionul Estadio do Dragao în Champions League, Bayern Munchen a făcut niște greșeli mari în apărare și a pierdut cu 3-1.
Dante, fundașul nemților, a alergat la meciul cu Porto la fel cum mă mișc eu pe teren atunci când joc cu prietenii un meci de fotbal pe teren sintetic.
Adică joc fotbal ca un amator, fără să forțez, fără să pun osul si nu risc contacte dure cu adversarii. Înfrângerea nemților la scor nu este o veste bună.
Bayern Munchen, atunci când a fost învinsă în tur în cupele europene la diferență de 2 goluri, a pierdut mereu calificarea.

Bayern Munchen - Porto, cote la pariuri sportive:
Bayern Munchen are cota 1,38 în caz de victorie, egalul are cota 5,60 și victorie echipei Porto are cota 10. Pariul peste 2,5 goluri are cota 1,60 și sub 2,5 goluri are cota 2,65. Ambele marchează e un pariu la cota 1,87.
Calificarea nemților mai departe are cota 2,08 și calificarea celor de la Porto are cota 1,91.

La Bayern Munchen următorii jucători sunt accidentați și nu pot juca împotriva lui Porto: David Alaba, Medhi Benatia, Javi Martinez, Franck Ribery(incert), Bastian Schweinsteiger și Arjen Robben.
Doctorul lui Bayern, unul dintre cei mai buni din Europa, și-a dat demisia după niște discuții aprinse cu Guardiola.
Antrenorul principal al nemților l-a acuzat pe doctorul Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt că el este principalul vinovat pentru seria asta nefastă de accidentări.
Doctorul era angajat al clubului Bayern de aproape 40 de ani.

Porto are 2 absențe mari: Alex Sandro și Danilo, care sunt suspendați pentru cumul de cartonașe.
Porto știe că la 2-0 pentru nemți calificarea este pierdută. Nu cred că vor juca doar pe defensivă, așezați pe 2 linii, așteptând să treacă timpul.
Cei de le Porto sunt conștienți că dacă marchează în deplasare, șansele de calificare cresc considerabil.
Cred că se vor marca goluri în meciul Bayern Munchen - Porto. Sunt sigur că nu ne vom plictisi marți seară în fața televizoarelor.

O să pariez la Bayern Munchen - Porto peste 2,5 goluri la cota 1,60. Cred că și ambele marchează este un pariu de luat în seamă. Cota pentru GG este de 1,87.







Comentarii

  1. Scorul final a fost 6-1 pentru Bayern Munchen. Cele 2 variante de pariuri propuse de mine au iesit destul de repede. In minutul 27 era deja 3-0 pentru nemti.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu