Goluri in prologurile etapelor din Ligue 1 si Bundesliga

Vineri se da startul etapelor in campionatele de top din acest weekend, iar Franta si Germania sunt cele mai "grabite", fiecare dintre ele programand cate un meci. In Ligue 1, Caen va gazdui pe Monaco, in timp ce in Bundesliga, Hannover o va intalni pe Hertha Berlin. Daca Caen este la 6 puncte distanta de primul loc retrogradabil, Monaco va cauta sa recupereze punctele pierdute in egalul 0-0 pe teren propriu cu Montpellier intr-o restanta din retur. Intre timp in Germania, Hannover este la 3 puncte de Hamburg - locul 16, care joaca baraj cu echipa de pe locul 3 din Zweite Bundesliga, insa nici Hertha nu este total exclusa din lupta pentru evitarea retrogradarii, fiind la 7 puncte distanta de Hamburg.

Belgianul Yannick Ferreira-Carrasco este unul dintre jucatorii pe care se bazeaza antrenorul portughez Leonardo Jardim, marcand 4 goluri si oferind 6 pase decisive (sursa poza: goal.com)



21:30 Caen - AS Monaco
XI-le probabil al celor 2 echipe
Caen XI (4-1-4-1): Vercoutre - Imorou, Saad, Silva, Appiah - Seube - Koita, Feret, Kante, Lemar - Sala
Monaco XI (4-2-3-1): Subasic - Kurzawa, Abdennour, Carvalho, Toure - Kondogbia, Fabinho - Matheus Carvalho, Joao Moutinho, Bernardo Silva - Berbatov
Indisponibili 
Caen: Yrondu Musavu - King (accidentat)
Monaco: Tiemoue Bakayoko si Lacina Traore (accidentati)
Arbitru: Tony Chapron

Statistici
Caen este neinvinsa in ultimele 10 partide directe cu Monaco in toate competitiile (4 victorii si 6 egaluri).
Echilibrul descrie cel mai bine confruntarile dintre cele 2 echipe, ultimele 5 partide din Ligue 1 directe incheiandu-se la egalitate.
Ultimele 11 goluri reusite de Caen impotriva monegascilor in Ligue 1 au fost inscrise dupa minutul 50.
Gazdele din acest meci au strans nu mai putin de 23 de puncte in ultimele 12 jocuri de campionat, cu 8 mai multe decat in turul campionatului.
Caen a pierdut decat una din ultimele 7 meciuri pe teren propriu (4 victorii si 2 egaluri).
Suturile jucatorilor lui Caen au lovit bara de 5 ori in 2015, fiind la egalitate cu Reims la capitolul cele mai multe suturi in bara.
Gruparea de pe Stade Malherbe a mentinut poarta intacta decat in 6 randuri in cele 31 de etape disputate din acest sezon, decat Toulouse avand mai putine (5).
AS Monaco este echipa cu cel mai bun record in deplasare, strangand 29 de puncte de pe terenurile straine.
Argentinianul Emiliano Sala (Caen) a inscris de 5 ori in ultimele 6 etape.

De incercat
2-3 goluri in meci (1,95). AS Monaco are 20 de goluri marcate si 14 goluri primite in 15 meciuri in deplasare, in timp ce Caen are golaveraj 20-18 pe teren propriu, astfel ca ne putem astepta la un meci in care se incriu un numar mediu de goluri.


Atacantul spaniol Joselu este golgheterul lui Hannover cu 8 reusite. El a mai dat si 3 pase decisive in acest sezon. (sursa poza: marca.com)

21:30 Hannover 96 - Hertha Berlin 
XI-le probabil al celor 2 echipe
Hannover XI (4-1-4-1): Zieler - Schulz, Felipe, Marcelo, Sakai - Sane - Prib, Kiyotake, Stindl, Briand - Joselu
Hertha XI (4-2-3-1): Kraft - Plattenhardt, Brooks, Langkamp, Pekarik - Skjelbred, Lustenberger - Haraguchi, Stocker, Beerens - Kalou
Indisponibili
Hannover: Artur Sobiech, Andre Hoffmann (accidentati), Markus Miller (nerefacut 100% fizic)
Hertha: Alexander Baumjohann, Julian Schieber, Marius Gersbeck, Anis Ben-Hatira, Ronny Furtado de Araujo, Tolga Cigerci, Hajime Hosogai (accidentati)
Arbitru: Marco Fritz

Statisitici
Hanovra nu a pierdut niciuna din ultimele 5 partide directe cu Hertha Berlin in Bundesliga. Ultima victorie a Herthei impotriva lui Hannover a venit in ianuarie 2010 (3-0).
In meciul tur, Hannover s-a impus cu 2-0 la Berlin. Din acel moment, Hannover a castigat decat unul din cele 16 meciuri in campionatul german.
Momentan, Hannover este pe locul 15 in clasamentul general. Aceasta este cea mai slaba pozitie ocupata de echipa din Saxonia Inferioara in ultimii 5 ani.
Hannover are o serie de 11 meciuri fara victorie in Bundesliga (5 egaluri si 6 infrangeri). Aceasta este cea mai lunga serie de partide fara victorie din sezonul 2009-2010 (cand au strans 13 jocuri consecutive fara succes).
Batrana Doamna este neinvinsa in ultimele 5 partide in campionat (3 victorii si 2 egaluri), aceasta fiind cea mai lunga serie a lor fara sa cunoasca infrangerea din sezonul 2011-2012. Clubul din capitala Germaniei a reusit pentru prima data in mai mult de 2 ani sa obtine 2 victorii consecutive.
Hertha a reusit sa mentina poarta intacta in 5 din cele 8 jocuri sub conducerea maghiarului Pal Dardai, mai multe decat in anterioarele 19 etape de campionat.
Hertha Berlin are cea mai buna rata de conversie a fazelor clare de gol (63,9%).
Rata de puncte/meci a Herthei este de 1.75, aceasta fiind cea mai buna performanta a unui manager al clubului din capitala in Bundesliga.
Polivalenta este cuvantul care descrie Hertha Berlin, ultimele 10 goluri in campionat fiind inscrise de 10 jucatori diferiti.
Cea mai dura infrangere suferita de Pal Dardai ca jucator a fost intr-un meci cu Hannover in sezonul 2006/2007, cand alb-albastrii au pierdut cu 5-0 in deplasare.
Hannover nu a pierdut niciuna din cele 24 de partide din Bundesliga desfasurate pe teren propriu in care ivorianul Didier Ya Konan a inscris (21 victorii si 3 egaluri).

De incercat
Ambele marcheaza si peste 2,5 goluri (2,62). Hannover are o medie de 2,77 goluri/meci pe teren propriu, in timp ce Hertha are o medie de 3,15 goluri/meci la partidele in deplasare. De asemenea, in 62% din partidele in care Hannover a fost gazda, ambele echipe au inscris. Nici Hertha nu sta rau, in 54% din jocurile clubului din capitala Germaniei din deplasare, inregistrandu-se semnul GG.

Comentarii

  1. Caen - AS Monaco 2-3 goluri in meci (1,95) scor final 0-3 Castigator
    Hannover 96 - Hertha Berlin ambele marcheaza si peste 2,5 goluri (2,62) scor final 1-1 Pierdut

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu