Tatuajele lui David Beckham




David Beckham e plin de tatuaje. Tatuajele îi acoperă în întregime brațele. Are și pe piept și pe spatele inferior și pe trapez, pe gât, aproape peste tot.
Dar să le prezentăm pe rând.
Pe antebraț are numele Victoria scris în limba sanscrită(este printre primele limbi indo-europene scrise). Acest tatuaj a fost realizat în anul 2000. Însă s-a strecurat o greșeală. În traducere numele apare așa: Vhictoria.

Pe interiorul antebrațului drept are numărul 7 în cifre romane(VII). Numărul 7 este numărul pe care l-a avut pe tricoul echipei Manchester United, dar și la Naționala Angliei.
Tot pe antebrațe are 2 citate în limba latină: “Ut Amem Et Foveam” si “Perfectio in Spiritu.”
În 2004, atunci când a avut probleme în familie pentru că s-a aflat că o înșela pe Victoria cu modelul Rebecca Loos, David și-a mai făcut un tatuaj. Și-a tatuat pe brațul drept un înger mare și câteva cuvinte: “In the Face of Adversity.”


În 2007, David Beckham și-a tatuat pe încheietura mâinii drepte:“Pray for Me”. Acest tatuaj este înconjurat de nori și reprezintă plecarea din fotbalul european de elita la L.A. Galaxy.
Tot pe braț are tatuat un cavaler templier care reprezintă apartenența lui la Naționala Angliei. In trecut, cavalerii templieri puteau fi recunoscuți la îmbrăcăminte, după o mantie albă cu o cruce roșie, distinctivă.

Pe antebrațul drept are tatuat un înger și un citat: Let Them Hate as Long as They Fear. Aceste vorbe au fost spuse de Împăratul roman Tiberius.
Prima oară, David Beckham a vrut să scrie acest citat în limbă latină, dar într-un final s-a hotarat pentru limbă engleză.
Pe biceps, pe interior, are un tatuaj cu 2 heruvimi care reprezintă cei 2 băieți ai lui: Brooklyn și Romeo. Heruvim este o clasă specială de îngeri, care urmează ierarhic după arhangheli. Heruvimii sunt cei care fac ordine în mișcarea începută și neîncepută a universului și lumii materiale. Ei poartă bucuria și răspândesc iubirea Ființei Atotputernice, apărând în ochii muritorilor hărăziți pentru a-i vedea sub forma unor copii cu aripi.


Pe brațul stâng, David Beckham are o brățara cu 10 trandafiri care reprezintă cei 10 ani petrecuți alături de Victoria.
În 2001, și-a tatuat pe mână stânga cuvântul Love. Pe mână dreaptă are tatuat cuvântul Victoria.

Desigur că sunt mai multe tatuaje pe corpul lui David Beckham față de cele enumarate mai sus. Dar pe astea le-am considerat eu importante.
În plus, David aproape în fiecare an își mai face un nou tatuaj care reprezintă iubirea față de copiii lui, de familie sau religie.





Comentarii