Barcelona - Bayern Munchen sau FCB vs FCB




Bayern Munchen nu a jucat bine în deplasările din Champions League. A câștigat greu la CSKA Moscova cu 1-0, a pierdut cu 3-2 meciul contra celor de la Manchester City și a pierdut cu 3-1 pe terenul celor de la Porto, după niște greșeli mari în apărare.
Barcelona a câștigat toate meciurile jucate acasă în Champions League și are lotul complet, fără accidentări.

În ultima etapă din Primera Division, Barcelona a învins la scor pe Cordoba cu 8-0. În acest meci, Luis Suarez a marcat 3 goluri, iar Messi 2 goluri.
În weekend, Bayern a pierdut meciul de pe terenul celor de la Bayer Leverkusen cu 2-0. Golurile gazdelor au fost marcate de Hakan Calhanoglu în minutul 55 și Julian Brandt în minutul 82.

La Bayern nu vor juca Robben(va lipsi tot sezonul) și Ribery(incert). Lewandowski este lovit la maxilar, dar va juca cu o mască pe față. Martinez a lipsit săptămâni întregi de la antrenamente din cauza problemelor medicale și va sta pe bancă la acest meci. Alaba și Badstuber nu vor juca sigur.
Robben era cel mai bun mijlocaș ofensiv al nemților. Robben reușea să câștige fără probleme dueluri cu fundași adverși și să tragă la poartă sau să centreze în 6 metri pentru Lewandowski. Lipsa lui va conta enorm în meciul cu Barcelona.

FC Barcelona este o echipă foarte puternică în 2015. Barcelona a marcat de fiecare dată în ultimele 11 partide și a câștigat 80% din toate meciurile jucate în acest sezon. Catalanii au deschis scorul în 77% din meciurile jucate în toate competițiile. Barcelona a condus la pauză în 57% din partidele de fotbal jucate.

Bayern Munchen nu a primit gol în 69% din meciurile jucate în deplasare, dar miercuri o va întâlni pe Barcelona. Bayern a marcat în 81% din meciurile jucate pe teren străin. Nemții au condus la pauză în 61% din partidele de fotbal jucate până acum.

O să pariez pe victoria Barcelonei la cota 1,70. Puteți încerca și peste 2,5 goluri la cota 1,80.

Comentarii

Trimiteți un comentariu